Κωστα κ Χριστοφορε καλως ηρθατε!
Κύριε Γιάννη σε ποια περιοχή στα Χανιά είστε???Χριστόφορε-Κώστα καλώς ήρθατε ,καλή διαμονή και καλά ποσταρισματα!
χαχαχα καλοοοοο. πειτε μας Κυριε γιαννη μαςΚύριε Γιάννη σε ποια περιοχή στα Χανιά είστε???
ΕΣΎ από ποιο χωριό τον Χανίων είσαι???συγγνωμη χριστοφορε αλλα επειδη με το γιαννη ειμαστε γνωστοι και κυνηγαμε και μαζι μερικες φορες γι αυτο το πειραγμα
απο νιπος αποκορωνα αλλα εχω φυγει πολλα χρονια και μενω κοντα στη σουδα τωραΕΣΎ από ποιο χωριό τον Χανίων είσαι???
ΕΓΏ εμένα γερανι και κυνηγουσα ομαλό 4 μήνες έμεινα εκεί!!!απο νιπος αποκορωνα αλλα εχω φυγει πολλα χρονια και μενω κοντα στη σουδα τωρα
ΕΓΏ εμένα γερανι και κυνηγουσα ομαλό 4 μήνες έμεινα εκεί!!!
ωραιος. λαγο πδρδικα η μπεκατσα??κυνηγουσα πριν μια 10ετια περδικα στον ομαλο αλλα για διαφορα θεματα σταματησαΕΓΏ εμένα γερανι και κυνηγουσα ομαλό 4 μήνες έμεινα εκεί!!!
Χαχα συμφωνω με τον Ευριπιδη ...ε οχι και κυριε Γιαννη...Γιαννη απλα Χριστοφορε..Κύριε Γιάννη σε ποια περιοχή στα Χανιά είστε???
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα σας!να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε καλά.