Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
Νικο καλως ορισες στην παρεα μας.Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
.lazy.Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
Καλως ηρθες Νικολα στην παρεα μαςΚαλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
Καλως ηρθες Νικο και καλη διαμονηΚαλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα σας!να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε καλά.
Ευχαριστώ για την αποδοχή. Θανάσης. Απόστρατος Αξιωματικός ΠΒ Μάχης και Α/Α Πυροβολικού. Hobbie το κυνήγι και οι βολές μακρινών αποστάσεων.
Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα 32 ετών και ευχάριστω πολύ για την αποδοχή
Ηλία καλώς ήρθες στη παρέα μας.καλημέρα ..είμαι ο Ηλίας..μπαίνω πρώτη φορά στο δίκτυο ..με σύστησε ο Μανώλης και ελπίζω να συμβάλω και εγώ στο ήδη ευχάριστο κλίμα που υπάρχει
Θοδωρή καλώς ήρθες στη παρέα του hunterslifeΚαλησπέρα σε όλους !!! Θοδωρής από Χαλάνδρι , καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την αποδοχή !!!
Καλησπερα και απο εμενα παιδια
Κώστα, Χριστόφορε καλώς ήρθατε στη παρέα του hunterslife.Για και χαρά σε όλους σάς. Είμαι ο Χριστόφορος σουρασης από κω Δωδεκάνησα και κυνηγάω περδικες μπεκατσες και τσίχλές!!!
Ευχαριστώ για την αποδοχή. Θανάσης. Απόστρατος Αξιωματικός ΠΒ Μάχης και Α/Α Πυροβολικού. Hobbie το κυνήγι και οι βολές μακρινών αποστάσεων.
Πάνο και Θανάση καλώς ορίσατε στη παρέα μας.Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα σας!να είσαστε όλοι καλά και να περνάτε καλά.