Καλώς ήρθατε όλοι παιδιά
Ρε ολοι γνωστοι μου φαινεστε, αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο που σας ξερω...
Εγω ειμαι ο Αρις,για πολλούς Αρίστος, ειμαι 29 χρονων και μενω στην Καλαματα... .seveys.
Ρε που σαι ξέρω... Καλώς ήρθες αγορίνα...shake.Καλημερα σας. Μετα απο παρεμβαση του Διονυση μπορω να σας πω και γω λιγα λογια. Βικτωρας απο Χανια. Αυτο θα πρεπει να τα λεει ολα
Καλως σας βρηκα
Καλημερα σας. Μετα απο παρεμβαση του Διονυση μπορω να σας πω και γω λιγα λογια. Βικτωρας απο Χανια. Αυτο θα πρεπει να τα λεει ολα
Καλως σας βρηκα
Επιτέλους ρε φίλε είχαμε χαθεί.victory.Καλως σας βρηκα. Ωραια αισθηση να μιλας με φιλους που εχεις καιρο να τα πεις.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω ξανά........Καλώς ήρθες ΧρήστοΜπαίνω με το δεξί και καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι που είμαι κοντά σας και εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σας προσπάθεια.
Είναι ο Χρήστος από Κομοτηνή. Οικογένεια, καλή παρέα, κυνήγι και ΑΕΚ!
Βίκτωρα πάνω πάνω στην μπάρα έχει "Νεες δημοσιεύσεις" .Θελω να ρωτησω κατιτις, αλλα δε ξερω πως γινεται. Δεν εψαξα κιολας μη λεω ψεμματα. Εχει καποια επιλογη ωστε να μου δειχνει σε λιστα μονο τα θεματα που εχουν νεες απαντησεις, ωστε πχ αυριο, να μη ψαχνω να δω ενα ενα τα ποστ;
Μπαίνω με το δεξί και καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι που είμαι κοντά σας και εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σας προσπάθεια.
Είναι ο Χρήστος από Κομοτηνή. Οικογένεια, καλή παρέα, κυνήγι και ΑΕΚ!
Καλώς σας βρήκα, είμαι ο Βασίλης από Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Καλή αρχή και καλή δύναμη!!!
Καλώς σας βρήκα, είμαι ο Βασίλης από Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Καλή αρχή και καλή δύναμη!!!
.buy.Ναι να σε γνωρίσουμε και απο κοντά..