Γιώργο , καλώς ήρθες ....Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Γιώργο , καλώς ήρθες ....Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Καλως μας ήρθες Γιώργο και καλή διαμονή στην παρέα μας...ριξε μια ματιά στα τοπικά που σε ενδιαφέρουν και ότι χρειαστείς είναι όλα τα παιδιά διαθέσιμα να σε βοηθήσουν!Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα.Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Γιωργο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.
Καλώς ήρθες στην παρέα Παναγιώτη.Καλησπερα συναδελφοι ειμαι ο Παναγιώτης. Κυνηγια λαγος και στα τελειωματα τσιχλα!
Καλως ορισες φιλεΚαλως σας βρηκα! Απο καλαματα Τάσο