To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια καλησπερα ειμαιο θοδωρης απο πρεβεζα 50 χρωνων κηνηγαω εδωκαι 30 χρωνια βαλτο και μερηκες φορες τσιχλα και κανα γουρουνι
Τα τελευτεα 7 χρωνια ζω αμερηκι αλλα ερχωμε περιπου για κανα πενταμηνο ελλαδα για κυνηγι
Συνχωρεστεμε γαι τα ελληνικα μου τα εχω λιγο ξεχασει

Τάκη και Θοδωρή καλώς ήρθατε στην παρέα μας .welcome.
Θοδωρή ομοιοπαθης και γω φίλε είμαι στην Νέα Υόρκη αν δεν κάνω λάθος εσύ Βιρτζίνια, θα συμφωνήσω σαν τα κυνηγια του τόπου μας δεν με συγκινεί το κυνήγι εδώ πέρα απλά υποκατάστατα.
Καλώς ήρθες Θοδωρή!
Μου θύμισες έναν που παλιά ερχόταν από Αμερική κάθε χειμωνα αποκλειστικά για τσίχλες..Ενώ ήταν μέσα στα "σοβαρά"κυνήγια..
Δύναμη μεγάλη αυτό το μικροπουλο..
Τάσο είναι πολλά στην μέση φίλε ο τόπος τα βιώματα, και ειδικά στην πέρδικα για μένα υπάρχει μια ιεροτελεστία την παραμονή πάντα θα πιάσω την ζώνη θα βάλω μερικά μαλινοταπα από την δεξιά μεριά τα υπόλοιπα συγκεντρωτηρας, μποτάκια, όπλο, ρούχα όλα συγκεντρωμένα σε μια καρέκλα κοντά στην εξώπορτα για να μην σηκώσω τους υπόλοιπους τα ξημερώματα στο πόδι όλα αυτά με την ίδια αγωνία όπως είχα όταν πρωτοβγαλα άδεια.

Ετσι ειναι κωστα οπως τα λες στη βιρτζινια εχω κανει πολλα κυνηγια ειναι σαν να πηγενω σε κοτετσι παω με σηγουρια οτι θα χτηπισω μετα απο μιση ωρα θςλω να φυγω δεν με συνγκηνει τυποτα εδω τρελενομε πμωρει να καθησω ολλη μερα μωνο το τηλ της γηνεκας μου που με περνει καταλαβενω οτι εχω αργησει

Status
Not open for further replies.
Back