To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι ειναι κωστα οπως τα λες στη βιρτζινια εχω κανει πολλα κυνηγια ειναι σαν να πηγενω σε κοτετσι παω με σηγουρια οτι θα χτηπισω μετα απο μιση ωρα θςλω να φυγω δεν με συνγκηνει τυποτα εδω τρελενομε πμωρει να καθησω ολλη μερα μωνο το τηλ της γηνεκας μου που με περνει καταλαβενω οτι εχω αργησει
Έτσι και γω φίλε στα Άγια χώματα με πιάνει μια μελαγχολία όταν σουρουπωνει και πρέπει να γυρίσω σπίτι, εδώ το μόνο κυνήγι που ευχαριστήθηκα φέτος είναι το τρυγονι πηγαίναμε σχεδόν κάθε βδομάδα στην Πενσυλβανια τώρα περιμένω να ξανανοίξει αλλά με τα κρύα δεν θα έχουν μείνει πουλιά.

Εγω κατι χηνες αλλα πετουσαν πολυ κοντα τοις αφηνα μα παν μακρια αλλα με ατσαλινα τοις εκαμα αερα οπως και ναχει το πραγμα εχουν ομορφα μεροι και τεραστια αλλα σαν του τοπου σου δεν ειναι καθε πετρα και μια αναμνηση

καλώς όρισες Θοδωρή καλή διαμονή :)
hqdefault.jpg

Καλός σας βρήκα παιδιά κυνηγαω ποιο πολυ παπιες και μετα φασα τσιχλα και με φιλους που εχουν σκυλο κανενα ορτυκακι και μπεκατσα
καλός όρισες Σάκη! Έμαθα το Σάββατο που έβρεχε πέσαν πολλές φάσες στο γκατζά ορμάν απ' την μεριά της Ξάνθης..

Παιδια καλησπερα ειμαιο θοδωρης απο πρεβεζα 50 χρωνων κηνηγαω εδωκαι 30 χρωνια βαλτο και μερηκες φορες τσιχλα και κανα γουρουνι
Τα τελευτεα 7 χρωνια ζω αμερηκι αλλα ερχωμε περιπου για κανα πενταμηνο ελλαδα για κυνηγι
Συνχωρεστεμε γαι τα ελληνικα μου τα εχω λιγο ξεχασει
Καλώς ήρθες πατρίδα στην παρέα μας. Μέσα από Πρέβεζα είσαι;αμα κυνηγάς βάλτο σίγουρα θα έχουμε συναντηθεί......

Σαμψουντα μενω μπωρει και μα με ξερεις εναν χρηστο που ξερα ειχε nikname υγρασιας
Θοδωρή άμα μιλάμε για τον ίδιο τον Χρήστο υγρασία έχει πάει κοντά στον θεουλη εδώ και κάνα χρόνο. Πάντως όταν μπαίνω για τον βάλτο από τους γύφτους πάω και περνάω στη θολή και στην χαμένη θολή.

Τωρα με στεναχωρεσες δεν το ηξερα οχι ρεγαμοτο θεος να τον αναπαυσει το χρησταρα απο καρδια πηγε ηταν και λιγο χοντρουλης
Απο τους γυφτπυς παω και εγω αλλα τωρα εχουν αφησει μια αγελαδα ψωφια κανα μηνα και βρωμοκοπαει πρεπει να πας με απνοια να πρωσεχεις ωμος γιατι οι γυφτοι κανουν ζιμιες στα αυτοκινητα καππιου παιδιου απο αθηνα του κλεψανε τπος ροδες

Τωρα με στεναχωρεσες δεν το ηξερα οχι ρεγαμοτο θεος να τον αναπαυσει το χρησταρα απο καρδια πηγε ηταν και λιγο χοντρουλης
Απο τους γυφτπυς παω και εγω αλλα τωρα εχουν αφησει μια αγελαδα ψωφια κανα μηνα και βρωμοκοπαει πρεπει να πας με απνοια να πρωσεχεις ωμος γιατι οι γυφτοι κανουν ζιμιες στα αυτοκινητα καππιου παιδιου απο αθηνα του κλεψανε τπος ροδες
Ναι Θοδωρή από καρδιά πήγε ο χρησταρας άστα πολύ κρίμα. Ναι το έμαθα αυτό με τις ρόδες ότι να ναι... Πιστεύω να ανταμώσουμε πουθενά σε κανα κυνήγι......

Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι από την Σπάρτη και είμαι κυνηγός εδώ και μόλις ένα χρόνο.Το όπλο μου είναι μια beretta a300 outlander ξύλινη 66 εκ.

Καλησπερα συναδελφοι ειμαι ο Παναγιώτης. Κυνηγια λαγος και στα τελειωματα τσιχλα!

Καλημέρα παλικάρια και από εμένα!
Είμαι ο Τάκης 38 χρόνων από το Αιγιο.
Κυνηγάω σχεδόν τα πάντα αλλά επι το πλείστον αυτά τα μικρά πιτσιλωτα πουλιά που πετούν σαν διάβολοι!!
Γιώργο, Παναγιώτη και Τάκη καλώς ήρθατε στη παρέα του Hunterslife.

Παιδια καλησπερα ειμαιο θοδωρης απο πρεβεζα 50 χρωνων κηνηγαω εδωκαι 30 χρωνια βαλτο και μερηκες φορες τσιχλα και κανα γουρουνι
Τα τελευτεα 7 χρωνια ζω αμερηκι αλλα ερχωμε περιπου για κανα πενταμηνο ελλαδα για κυνηγι
Συνχωρεστεμε γαι τα ελληνικα μου τα εχω λιγο ξεχασει

καλησπερα ειμαι ο Σακης απο Ξανθη κηνηγαω πουλια 41χρονων .
Σάκη και Θοδωρή καλώς ήρθατε στη παρέα μας.

Status
Not open for further replies.
Back