Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιώργο
καλώς ήλθες Χρήστο καλή παραμονήΓεια σας ειμαι ο Χριστος ειμαι απο Κύπρο και κυνηγαω περδικα φραγκολινα μπεκατσα με αγγλικα ποιντερ!!
Χριστο καλώς ήρθες στη παρέα μας!Γεια σας ειμαι ο Χριστος ειμαι απο Κύπρο και κυνηγαω περδικα φραγκολινα μπεκατσα με αγγλικα ποιντερ!!
Γιώργη καλώς ήρθες στη παρέα του HL!Καλησπερα συναδελφοι με λενε Γιωργο και ειμαι 18 χρονων.Η σχεση μου με το κυνηγι ξεκινα απο τη ηλικια των 5 οταν ακολουθουσα τον πατερα μου στις εξορρμησεις του
(δεν γινοταν αλλιως καθωτι ολη στην εικογενεια ασχολουνται με το αθλημα ) και φτανει μεχρι σημερα που τον ακολουθω ενοπλος!!Κυνηγαω ως επι το πλειστον τσιχλες αλλα η αδυναμια μου ειναι η φασσα που την κυνηγαω στην πατριδα μου αρκαδια
Γεια σας ειμαι ο Χριστος ειμαι απο Κύπρο και κυνηγαω περδικα φραγκολινα μπεκατσα με αγγλικα ποιντερ!!
Χρίστο και Γιώργο καλώς ήρθατε ....Καλησπερα συναδελφοι με λενε Γιωργο και ειμαι 18 χρονων.Η σχεση μου με το κυνηγι ξεκινα απο τη ηλικια των 5 οταν ακολουθουσα τον πατερα μου στις εξορρμησεις του
(δεν γινοταν αλλιως καθωτι ολη στην εικογενεια ασχολουνται με το αθλημα ) και φτανει μεχρι σημερα που τον ακολουθω ενοπλος!!Κυνηγαω ως επι το πλειστον τσιχλες αλλα η αδυναμια μου ειναι η φασσα που την κυνηγαω στην πατριδα μου αρκαδια
Πατρίδα καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπερα συναδελφοι με λενε Γιωργο και ειμαι 18 χρονων.Η σχεση μου με το κυνηγι ξεκινα απο τη ηλικια των 5 οταν ακολουθουσα τον πατερα μου στις εξορρμησεις του
απο την περιοχη της ξεχασμενης (δυστηχως) Ηραιας!!Καλως ηρθες Γιωργο!!
Καλα ποσταρισματα!!
Απο ποιο μερος της Αρκαδιας εισαι?
καλώς ήλθες Στέλιο στην παρέα μαςΓεια σας και από εμένα....
Στέλιος από Δροσιά Αττικής.