To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ είμαι κι εγώ! Αντώνης από Χανιά! Καλώς σας βρήκα. Κυνηγάω τσίχλα όταν καταφέρνω να πάω (λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) και όταν και αυτές μας κάνουν την τιμή να περνάνε από τα μέρη μας.
Σκοπευτήριο, πλέον και εκεί λιγότερες επισκέψεις σε σχέση με παλιότερα και σε σχέση με αυτό που θα ήθελα για τους ίδιους με παραπάνω λόγους.

καλησπερα ειμαι ο αντωνης ελληνας του εξωτερικου

Καλησπέρα
Είμαι ο Μιχάλης από Εύβοια, μου αρέσει το κυνήγι και ασχολούμαι με αυτό από μικρός που ακολουθούσα τον πατέρα μου. Κυνηγάω περισσότερο τσίχλα και λίγο φάσσα και πάπια καλώς σας βρήκα

Γεια σας κ απο μενα μαγκες..

Γειά σας παιδιά και από εμένα.... Παναγιώτης από Ελλασονα αλλά διαμονή Πάτρα... Χαχαχα... Τρέλα με το κυνήγι και περισσότερο με τα όπλα.... Χαίρομαι που συμμετέχω στην παρέα σας, σας παρακολουθώ καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω και μέλος...

Καλησπερα και απο εμενα συναδελφοι!

γεια σας κ απο μενα.γιωργος απο αθηνα.τρελα με το κυνηγι εδω κ 17 χρονια.πηγαινω κυριως για τσιχλα αλλα εχω τρελα με τα υδροβια.

χαιρετω κι εγω την ωραια παρεα καλλα και ωραια κυνηγια να εχουμε ολοι Δημητρης

Καλησπερα κι απο μενα.Αντωνης λεγομαι ειμαι 33 ετων κατοικος Πειραια κυνηγω εδω κ τεσσερα χρονια. Ποσο λυπαμαι τα χρονια που πηγαν χαμενα
Να καλοσωρισω και εγώ όλα τα νέα παιδιά που μεγάλωσαν τη παρέα του Hunterslife .
Καλά ποσταρίσματα σε όλους.

Καλώς ήρθες στην παρέα Δημήτρη, καλή διαμονή να έχεις; Από κυνήγια τι κάνεις περισσότερο;
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!Τα περισσότερα κυνήγια μου είναι τσιχλοκοτσυφα και φασσες!αλλά με καλή παρέα δεν λέω όχι και σε άλλα θηράματα!

Status
Not open for further replies.
Back