To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα
καλημέρα σε όλη τη παρέα!είμαι ο Δημήτρης από Χαλκίδα!είμαι 33 χρόνων και είμαι χαρούμενος που μπήκα στην κυνηγετική σας παρέα!
Δημητρη και Σαραντη καλως ηρθατε καλη διαμονη .welcome.

Σαραντη τι πες μας για τα κυνηγια σου
φετος η χειροτερη χρονια δεν εχω κανει πολλα πραγματα εειδη εχω τρελλα με το υδροβιο πιο πολυ την εκανα φετος τον εβρο για3μερες 3 ατομα 40πουλια για την ητα της χρονιας απο τρυγονια 3 πουλια δεν κυνηγαω με σκυλο γιατι δεν εχω εχω ενα λαμπρατορ για κουβαλημα κλαιω τα λευτα που εδωσα για γενικη αδεια

Καλώς τον Σαραντη τον remingtonακια!
ερωτας με τη ρεμινκτον που κραταει 20χρονια την 1100 μου τη χαρισε ενας γειτωνας στη μανη που ειχε ερθει απο αμερικη αυλος 18.9 76ποντους 1αστερι το 1997 αγορασα την 1187 τα χω λιωσει και τα2 και σαν μην εφτανε αυτο το 2012 αγορασα μια μ2 ακομα δεν τα εχουμε βρει μεταξυ μας και κοιματε στην βαλιτα της θα δειξη

καλημέρα σε όλη τη παρέα!είμαι ο Δημήτρης από Χαλκίδα!είμαι 33 χρόνων και είμαι χαρούμενος που μπήκα στην κυνηγετική σας παρέα!
γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα
Δημήτρη και Σαράντη καλώς ήρθατε ....
.welcome.

Status
Not open for further replies.
Back