Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Καλώς όρισες στην παρέα Γιώργο .Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Καλησπέρα Βαγγέλη και καλώς ήρθες στη παρέα του HL!Καλησπέρα ονομάζομαι Βαγγέλης είμαι 52 ετών από Γιάννινα και κυνηγάω κυνήγια Φέρμας κατά κανόνα.....
Καλώς ηρθες ΓιωργοΚαλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Καλώς ορίσατε Γιώργο και Βαγγέλη στην παρέα μας !!!Καλησπέρα ονομάζομαι Βαγγέλης είμαι 52 ετών από Γιάννινα και κυνηγάω κυνήγια Φέρμας κατά κανόνα.....
Μεσα επεσες Στελιο! Caesar Guerini Summit SportingΚαλώς ορίσατε Γιώργο και Βαγγέλη στην παρέα μας !!!
Γιώργο, το ψευδώνυμο Caesar να υποθέσω σημαίνει ότι ρίχνεις sporting με Guerini ... ή έχει σχέση με τα σκυλιά σου ???
Ωραίος !!!Μεσα επεσες Στελιο! Caesar Guerini Summit Sporting
Το δικό μου είναι 76cm. Εξαιρετικό τουφέκι όντως και από θέμα εργονομίας και από ποιότητα τουφεκιάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ωραίος !!!
Το έχει κι εδώ ένα φιλαράκι ο Μήτσος (dimitrisliou) σε 81 cm. Τούφεκος !!!