Καλώς ήρθες Σάββα!Να χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Σαββα, καλώς ήρθες ....Να χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Σάββα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω να είναι όλα εντάξει με τον λογαριασμό σουΝα χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Σαββα καλως ηρθες καλη διαμονηΝα χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Καλώς ήρθες Σαββα!ΖΕΥΣ said:Να χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Σαββα καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife.Να χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Ναι όλα καλά, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ευχαριστώ ολους για το καλωσόρισμα.Σάββα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω να είναι όλα εντάξει με τον λογαριασμό σου
Καλώς ήρθες Σάββα,από ποιο μέρος του Κιλκίς είσαι;Κ εγώ από Κιλκίς ειμαιΝα χαιρετήσω κι εγω. Σάββας από Κιλκίς, 51, φρέσκος στο άθλημα, πιο φρεσκος δεν γίνεται. Εχω πέσει με τα μουτρα στο διαβασμα. Χαιρομαι που μοιραζεστε τις γνώσεις σας. Οι φρέσκοι θα μάθουμε αρκετά.
Γεια σου Μανώλη. Απο Μεγάλη Στέρνα. Εσύ;Καλώς ήρθες Σάββα,από ποιο μέρος του Κιλκίς είσαι;Κ εγώ από Κιλκίς ειμαι
Από ΕπταλοφοΓεια σου Μανώλη. Απο Μεγάλη Στέρνα. Εσύ;
Καλώς μας ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Γιώργο, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.
Καλώς ήρθες Γιώργο στη παρέα μας!Καλησπέρα σας! Είμαι ο Γιώργος νέο μέλος στο φόρουμ 39 ετών από Ελασσόνα Λάρισας. Λάτρης του κυνηγίου φέρμας και της σκοποβολής (compak sporting) πλέον περισσότερο.