Γρηγόρη καλώς ήρθες στη παρεα μας!Να συστηθω Κ εγώ.γρηγορης 36 από τα βουνά των Ιωαννίνων.αρρωστια με το κυνήγι Κ τπτ άλλο. Λάτρεις του τριχωτου (πρώην αγριοχοιρου) Κ όταν αυτό απαγορεύεται φασσες Κ υδροβια.Και ΒERETTAκιας
Γρηγόρη καλώς ήρθες στη παρεα μας!Να συστηθω Κ εγώ.γρηγορης 36 από τα βουνά των Ιωαννίνων.αρρωστια με το κυνήγι Κ τπτ άλλο. Λάτρεις του τριχωτου (πρώην αγριοχοιρου) Κ όταν αυτό απαγορεύεται φασσες Κ υδροβια.Και ΒERETTAκιας
Καλώς ήρθες Γρηγόρη στη παρέα μας.Να συστηθω Κ εγώ.γρηγορης 36 από τα βουνά των Ιωαννίνων.αρρωστια με το κυνήγι Κ τπτ άλλο. Λάτρεις του τριχωτου (πρώην αγριοχοιρου) Κ όταν αυτό απαγορεύεται φασσες Κ υδροβια.Και ΒERETTAκιας
Ευχαριστώ Μάνο. Πού θα πάει περνώντας οι μέρες θα μάθω Κ το τρόπο να τα ποσταρω σωστάΚαλώς ήρθες Γρηγόρη στην παρέα μας. Μετέφερα όλα τα μηνύματα εδώ που έχουμε το σχετικό θέμα. Καλή διαμονή εύχομαι.
Βουνό Κασιδιάρη-Ζιτσα Κώστα τα τριχωτά Κ τα υπόλοιπα σε όλο το νομόΣε ποιο μέρος κυνηγάς στα Γιάννενα;;
Καλώς ήρθες φιλε μου γουρούνα Κ όχι μόνο !!!!!!!!!!Να συστηθω Κ εγώ.γρηγορης 36 από τα βουνά των Ιωαννίνων.αρρωστια με το κυνήγι Κ τπτ άλλο. Λάτρεις του τριχωτου (πρώην αγριοχοιρου) Κ όταν αυτό απαγορεύεται φασσες Κ υδροβια.Και ΒERETTAκιας
Γρηγόρη, καλώς ήρθες ....Να συστηθω Κ εγώ.γρηγορης 36 από τα βουνά των Ιωαννίνων.αρρωστια με το κυνήγι Κ τπτ άλλο. Λάτρεις του τριχωτου (πρώην αγριοχοιρου) Κ όταν αυτό απαγορεύεται φασσες Κ υδροβια.Και ΒERETTAκιας
Ευχαριστώ για την αποδοχή και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.το όνομα μου είναι Αλέξανδρος πρώην εργολάβος, κυνηγός,και δεινός σκοπευτής με αεροβόλο τουφέκι,τώρα συνταξιούχος 43 ετών και στην προσπάθεια να ξαναρχίσω την σκοποβολή με τουφέκι και ψαχνομαι για αγορά τουφεκιού!!! Σάς ευχαριστώ και πάλι!!
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!Ευχαριστώ για την αποδοχή και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.το όνομα μου είναι Αλέξανδρος πρώην εργολάβος, κυνηγός,και δεινός σκοπευτής με αεροβόλο τουφέκι,τώρα συνταξιούχος 43 ετών και στην προσπάθεια να ξαναρχίσω την σκοποβολή με τουφέκι και ψαχνομαι για αγορά τουφεκιού!!! Σάς ευχαριστώ και πάλι!!