https://postimg.org/image/etto8oy8l/ χαχα. Μονο να μην το δει ο στουπας, μου κανει μηνυση και αναγκαστω να ζητησω 4 φορες γονατιστος συγγνώμη σαν τον Randy... Φρανκοκιλερ...
Στεργιο καλώς ήρθες στην παρέα μας!Καλώς σας βρήκα παιδιά όλους τους Hunters.Τυγχανω μπενελακιας. Έχω τη σούπερ Σπορτ εδώ κ 11 χρόνια. Για μένα όπλαρα!!!!
Καλώς ήρθες Χρήστο στην όμορφη παρέα του HL!Να συστηθω και εγω.χρηστος απο αρτα.κατα βαση κυνηγω υδροβια αλλα δε λεω οχι σε τρυγονια και φασσες.στα υδροβια χρησιμοποιω μια φρανκι αφινιτι.στα τρυγονια το πλαγιο του παππου(baikal ij26 ussr δεκατιας 60).στις φασσες οτι πιασω εκεινη την ωρα.χαχα.εχω μια win sxp defender για παιχνιδι!!
Πατριώτ καλώς όρισες στο club με τις τρελές .Να συστηθω και εγω.χρηστος απο αρτα.κατα βαση κυνηγω υδροβια αλλα δε λεω οχι σε τρυγονια και φασσες.στα υδροβια χρησιμοποιω μια φρανκι αφινιτι.στα τρυγονια το πλαγιο του παππου(baikal ij26 ussr δεκατιας 60).στις φασσες οτι πιασω εκεινη την ωρα.χαχα.εχω μια win sxp defender για παιχνιδι!!
Καλώς ήρθες πατρίδα!!!Να συστηθω και εγω.χρηστος απο αρτα.κατα βαση κυνηγω υδροβια αλλα δε λεω οχι σε τρυγονια και φασσες.στα υδροβια χρησιμοποιω μια φρανκι αφινιτι.στα τρυγονια το πλαγιο του παππου(baikal ij26 ussr δεκατιας 60).στις φασσες οτι πιασω εκεινη την ωρα.χαχα.εχω μια win sxp defender για παιχνιδι!!
Γειά σου Θανο και χρόνια πολλά!Καλησπερα απο Θεσσαλονικη και Χρονια Πολλα. Κυνηγαω ορτυκι, μπεκατσα με κουρτσχααρ και ειμαι φιλος του Sakis pointer . Καλως σας βρηκα!!
καλώς όρισες Θάνο στην παρέα μας καλή διαμονήΚαλησπερα απο Θεσσαλονικη και Χρονια Πολλα. Κυνηγαω ορτυκι, μπεκατσα με κουρτσχααρ και ειμαι φιλος του Sakis pointer . Καλως σας βρηκα!!
Καλησπερα απο Θεσσαλονικη και Χρονια Πολλα. Κυνηγαω ορτυκι, μπεκατσα με κουρτσχααρ και ειμαι φιλος του Sakis pointer . Καλως σας βρηκα!!