Καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα του HL φίλε Παύλο. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Καλή συνέχειαΣας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα!
Καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα του HL φίλε Παύλο. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Καλή συνέχειαΣας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα!
Παυλο, καλως ήρθες ....Καλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλώς ήλθες Ηλία στην παρέαΚαλησπέρα στην ομάδα!Καλως σας βρηκα καινουργιο μελος απο σημερα!
Καλώς ήρθες Ηλία και χρόνια πολλά με υγεία!Καλησπέρα στην ομάδα!Καλως σας βρηκα καινουργιο μελος απο σημερα!
Καλώς ήρθες Ηλία!Καλησπέρα στην ομάδα!Καλως σας βρηκα καινουργιο μελος απο σημερα!
Καλώς σας βρήκα...6 χρόνια ασχολούμαι με το κυνήγι κ πάω για τσίχλες να περπατάω στην φύση να ξεθολωνει το μυαλό από την δουλειά.beretta al391 urica 2 έχω και γενικά μου αρέσει που βρίσκομαι με την παρέα μου κ περνάμε καλά.
Καλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Αντώνη ,Παύλο και Ηλία ,καλώς ορίσατε στην παρέα.Καλησπέρα στην ομάδα!Καλως σας βρηκα καινουργιο μελος απο σημερα!
Ηλια καλως ηρθες καλη διαμονηΕυχαριστώ παιδιά,χρονια πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη και ευτυχία!
Ηλια, καλώς ηρθες ....Καλησπέρα στην ομάδα!Καλως σας βρηκα καινουργιο μελος απο σημερα!
Μανόλη καλώς όρισες στην παρέα μας. Τι κυνήγια κάνεις?ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.