To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γεια σε ολους παιδια λεγομαι σπυρος κυνηγω απο μικρος ειμαι απο ηπειρο και μου αρεσει σχεδον οτιδηποτε εχει να κανει με το κυνηγι φυσικα ειμαι και ιδιογομωτης σεχω ξεκινησει δειλα τον τελευταιο καιρο να κανω μια μικρη συλλογη απο παλια αντικειμενα κυνηγιου εννοειται οτι δεν το κανω για να βλαλω χρηματα (οπως κανουν μερικοι) απλα μου αρεσει να μαθαινω την ιστορια του κυνηγιου. Σας ευχαριστω ολους σε οπιαδηποτε ερωτηση η κουβεντα ειμαι διαθέσιμος
Καλώς ήρθες Σπύρο από την όμορφη Ήπειρο! :D

γεια σε ολους παιδια λεγομαι σπυρος κυνηγω απο μικρος ειμαι απο ηπειρο και μου αρεσει σχεδον οτιδηποτε εχει να κανει με το κυνηγι φυσικα ειμαι και ιδιογομωτης σεχω ξεκινησει δειλα τον τελευταιο καιρο να κανω μια μικρη συλλογη απο παλια αντικειμενα κυνηγιου εννοειται οτι δεν το κανω για να βλαλω χρηματα (οπως κανουν μερικοι) απλα μου αρεσει να μαθαινω την ιστορια του κυνηγιου. Σας ευχαριστω ολους σε οπιαδηποτε ερωτηση η κουβεντα ειμαι διαθέσιμος
Σπύρο, καλώς ήρθες .....welcome.

Σπύρο καλώς ήρθες στην παρέα μας .welcome.

Θελω να ρωτησω κατι την ομαδα εχουν πεσει στα χερια μου καψυλια ροτβαιλ σινοχιντ τυπου 209 τι ισχυς ειναι εχω την εντυπωση οτι ειναι μεσαιας ισχυς
Σπύρο στο θέμα κάλυκες καψυλια ανέβασα ένα link κοίταξε εκει.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Σας παρακολουθώ χρόνια ε καιρός ήταν να γινω και μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
.welcome.

Φίλε καλώς μας ήρθες λοιπόν!! Εύχομαι καλή διαμονή με πολύ συμμετοχή και καλά ποσταρίσματα.... ;)
Πες μας όμως δυό λόγια για σ'ένα.....το όνομά σου....από που είσαι κ τη κυνήγια κάνεις...;;

.welcome.

Φίλε καλώς μας ήρθες λοιπόν!! Εύχομαι καλή διαμονή με πολύ συμμετοχή και καλά ποσταρίσματα.... ;)
Πες μας όμως δυό λόγια για σ'ένα.....το όνομά σου....από που είσαι κ τη κυνήγια κάνεις...;;
Κώστα με λενε και καταγομαι από τα μέρη του Άρη (Καλαμάτα), αν και λόγω δουλειάς διαμενω στην Αθήνα στο ιλιον. Κυνηγάω σχεδόν όλα τα φτερωτά είτε με σκύλο φερμας είτε σε καρτέρι αναλόγως το θήραμα.Εχω ιδιαίτερη προτίμηση στην τσίχλα, μπεκατσινι, ορτυκι μπεκάτσα, φασσα. Κυνηγούσα με επανιελ μπρετόν και από φέτος που μεγάλωσε ο επανιελας μου έκανα το άλμα και πηρα ένα κουταβάκι ποιντερ. Τώρα αν έκανα καλά θα δείξει ο χρόνος. Καλές συζητήσεις να έχουμε..

Status
Not open for further replies.
Back