Σε ποιον τομέα θεωρείς?Καλως τον Κωστα!!Κοντοχωριανοι δηλαδη και κατω και πανω.
Αμα πηγες απο επανιελ σε ποιντερ θα εχεις ενα μικρο θεματακι....
Σε ποιον τομέα θεωρείς?Καλως τον Κωστα!!Κοντοχωριανοι δηλαδη και κατω και πανω.
Αμα πηγες απο επανιελ σε ποιντερ θα εχεις ενα μικρο θεματακι....
Ευχαριστώ συνονόματε και γενικά όλα τα παιδιά για την υποδοχήΚαλώς ήρθες στην παρέα μας Κώστα
Από κάτω από που ακριβώς?Εχει θεμα ποιντερ μεσα......ελα εκει.
Καλώς ήρθες Κώστα στην όμορφη παρέα του HL!Καλησπέρα στο φόρουμ. Σας παρακολουθώ χρόνια ε καιρός ήταν να γινω και μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκαΚαλώς ήρθες Κώστα στην όμορφη παρέα του HL!
Δες στα θεματα στην πρωτη σελιδα του φορουμ Κωστα.Από κάτω από που ακριβώς?
https://www.hunterslife.gr/forums/forums/Κυνηγόσκυλα.13/Από κάτω από που ακριβώς?
Καλώς ήρθες Κώστα!Κώστα με λενε και καταγομαι από τα μέρη του Άρη (Καλαμάτα), αν και λόγω δουλειάς διαμενω στην Αθήνα στο ιλιον. Κυνηγάω σχεδόν όλα τα φτερωτά είτε με σκύλο φερμας είτε σε καρτέρι αναλόγως το θήραμα.Εχω ιδιαίτερη προτίμηση στην τσίχλα, μπεκατσινι, ορτυκι μπεκάτσα, φασσα. Κυνηγούσα με επανιελ μπρετόν και από φέτος που μεγάλωσε ο επανιελας μου έκανα το άλμα και πηρα ένα κουταβάκι ποιντερ. Τώρα αν έκανα καλά θα δείξει ο χρόνος. Καλές συζητήσεις να έχουμε..
Καλως σας βρήκα, να είσαι καλά..Καλώς ήρθες Κώστα!
Τα επανιελάκια στην φώτο σου είναι πολύ ωραία .
Καλως ηρθες Κωστα!!Καλησπέρα στο φόρουμ. Σας παρακολουθώ χρόνια ε καιρός ήταν να γινω και μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλως ηρθες Κωστα!!
Κώστα συνονόματε , καλώς ήρθες ....Καλησπέρα στο φόρουμ. Σας παρακολουθώ χρόνια ε καιρός ήταν να γινω και μέλος. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλώς τον Συνοματο και γείτονα καλή διαμονήΚώστα με λενε και καταγομαι από τα μέρη του Άρη (Καλαμάτα), αν και λόγω δουλειάς διαμενω στην Αθήνα στο ιλιον. Κυνηγάω σχεδόν όλα τα φτερωτά είτε με σκύλο φερμας είτε σε καρτέρι αναλόγως το θήραμα.Εχω ιδιαίτερη προτίμηση στην τσίχλα, μπεκατσινι, ορτυκι μπεκάτσα, φασσα. Κυνηγούσα με επανιελ μπρετόν και από φέτος που μεγάλωσε ο επανιελας μου έκανα το άλμα και πηρα ένα κουταβάκι ποιντερ. Τώρα αν έκανα καλά θα δείξει ο χρόνος. Καλές συζητήσεις να έχουμε..
πατα την κεραυνό πάνω δεξιαΑπό κάτω από που ακριβώς?
πατα την κεραυνό πάνω δεξια
Στις νέες δημοσιεύσεις με παειπατα την κεραυνό πάνω δεξια
Έλα φίλε μου εδώ είσαιΣτις νέες δημοσιεύσεις με παει