Σύνορα με Πετρούπολη!Καλως σας βρήκα Ηλία. Ιλιον και εσύ?
Ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκαΑκη και Κωστα καλως ηρθατε!
Καλώς ήρθες Κώστα στην παρέα μαςΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Kαλως ηρθες Γειτονα και Συνονοματε καλη διαμονηΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Καλώς μας ήρθες μελλοντικε γείτονα!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Για και πάει η δουλειά...άντε να πληθαινουμε!!!Στο τελος θα κανετε ομαδα εκει στην Πετρουπολη!
Καλώς ήρθες Κώστα!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Καλώς όρισες Κωστή.....Καλή διαμονή κ καλά ποσταρίσματα.Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Καλως ηρθες Κωστα!! Τελικα εχει πολλους κυνηγους η Πετρουπολη!! Πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη ολοι μαζι!!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.
Ψαχνω εναν καλο για ταβλι Λιακο, ξερεις καποιον?Για και πάει η δουλειά...άντε να πληθαινουμε!!!
Καλό όχι,αλλά διαθέσιμο για παρεα σιγουραΨαχνω εναν καλο για ταβλι Λιακο, ξερεις καποιον?
Μ αρεσεις!! Μπαινει στο προγραμμα λοιπονΚαλό όχι,αλλά διαθέσιμο για παρεα σιγουρα
Κώστα συνονόματε, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Κώστας 47 ετών και μέχρι τις 22 Ιουλίου στην Καστοριά. Από 23 και μετά Πετρούπολη Αττική.