Καλως ηρθες Νικο!
Καλώς ήρθες φίλε!!!!Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 59 ετών, μένω στο Μοσχάτο και κυνηγάω σε μια ακτίνα 150 km από τον τόπο διαμονής μου. Προτιμώ το κυνήγι της τσίχλας γιατί μου δίνει την δυνατότητα, παράλληλα με την ευχαρίστηση του κυνηγιού να περπατώ μακρυά από την πόλη.
Καλώς ήλθες στην παρέα μας Νίκο...καλή διαμονή...Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 59 ετών, μένω στο Μοσχάτο και κυνηγάω σε μια ακτίνα 150 km από τον τόπο διαμονής μου. Προτιμώ το κυνήγι της τσίχλας γιατί μου δίνει την δυνατότητα, παράλληλα με την ευχαρίστηση του κυνηγιού να περπατώ μακρυά από την πόλη.
Καλώς μας ξαναρθες νικο!καλησπερα υστερα απο την μεγαλη τυμωρια μου που διηρκησε 3 μηνες εκτος φορουμ , με ξανα εβαλαν στο φορουμ , δεν ξερω εαν το πηρε κανενας χαμπαρι , εκτος απο αυτον που με ειχε βγαλει, αλλα δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα αυτο
Καλησπέρα Κώστα. Καλώς σας βρήκα.Καλώς ήλθες στην παρέα μας Νίκο...καλή διαμονή...
Τι όπλο έχεις;;
Καλώς όρισες Νίκο.Καλησπέρα Κώστα. Καλώς σας βρήκα.
Έχω μια L. Franchi Prestige και μια Fabarm L4S.
Την κυνηγούσα... μέχρι που πήρα φέτος την FABARM. Τώρα θα ξεκουράζεται και θα βγαίνει τιμητικά μια δυο φορές τον χρόνο...όπως η δική σουΕγώ το έχω ενθύμιο από τον παππού μου και το βγάζω κάνα δυο φορές το χρόνο στις τσίχλες ή στο τρυγόνι την πρώτη μέρα.
Έχω μια L. Franchi Prestige και μια Fabarm L4S.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φουριοζε, πες μας δύο πράγματα για εσένα όνομα, κυνηγια ,περιοχή.Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους
Μη λες τέτοια μπορεί να σε βρίσει !Καλώς ήρθες στην παρέα μας φουριοζε, πες μας δύο πράγματα για εσένα όνομα, κυνηγια ,περιοχή.
Μπα δεν τον κόβω για τέτοιο, ποιος ξέρει τι διάβασε και εφριξε . Γιώργο στο φινάλε ας τα βρουν μόνοι τους δεν χρειάζεται δικηγόρος. Ηλικιακά ώριμοι είναι ας επικοινωνήσουν με πμ να τα βρουν.Μη λες τέτοια μπορεί να σε βρίσει !
One more ΝΟΓιώργος άπω ΝΥ κυνηγάω elk .white tell ,mule deer .και γενικά όλα