Α ρε ΝΥ κυνηγομάνα, παροικία έχετε φτιάξει
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης από Περιστέρι Αττικής είμαι 45 ετών αγαπώ τη φύση (βουνό και θάλασσα) γιαυτό και κυνηγάω το χειμώνα με τη benelli και το καλοκαίρι με το pathos.
Καλως ηρθες Δημητρη!Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης από Περιστέρι Αττικής είμαι 45 ετών αγαπώ τη φύση (βουνό και θάλασσα) γιαυτό και κυνηγάω το χειμώνα με τη benelli και το καλοκαίρι με το pathos.
Καλώς τον Δημήτρη!!Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης από Περιστέρι Αττικής είμαι 45 ετών αγαπώ τη φύση (βουνό και θάλασσα) γιαυτό και κυνηγάω το χειμώνα με τη benelli και το καλοκαίρι με το pathos.
Καλώς ήρθες φίλε benellakia!!!Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης από Περιστέρι Αττικής είμαι 45 ετών αγαπώ τη φύση (βουνό και θάλασσα) γιαυτό και κυνηγάω το χειμώνα με τη benelli και το καλοκαίρι με το pathos.
Καλώς όρισες στην κυνηγοπαρέα μας Δημήτρη. Τι κυνήγια κάνεις με την benelli σου;Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης από Περιστέρι Αττικής είμαι 45 ετών αγαπώ τη φύση (βουνό και θάλασσα) γιαυτό και κυνηγάω το χειμώνα με τη benelli και το καλοκαίρι με το pathos.
Καλώς σε βρήκα φίλε Vasilis το κυνήγι που κάνω είναι στο τριχωτοΚαλώς όρισες στην κυνηγοπαρέα μας Δημήτρη. Τι κυνήγια κάνεις με την benelli σου;
Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλώς σας βρήκα παιδιά ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή
Καλως ηρθες Γιωργο στην παρεα.Ειμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας
Καλώς ήρθες Γιώργο!!Ειμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας
Καλως ηρθες Γιωργο!Ειμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας