Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη!!Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς μας ήρθες Γιάννη!Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς όρισες Γιάννη..!!Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΓεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς ήρθες,καλή διαμονή με πολλά ποσταρίσματα!!Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς ήρθες Γιάννη!Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Καλώς μας ήρθες Σωτήρη!Που μένεις στην Αθήνα;Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!!Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Γειά σου Σωτήρη καλώς ήλθες!!Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Από ντουφεκια ποιανής σχολής είσαι;Ανω Πατησια φιλε
Έλα πες μας κ τη μοντέλα είναι.....με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε ρε Σωτηράκη;;Benelli και Zabala...σπουδασα
Καλως ηρθες Σωτηρη!!!Καλως σας βρηκα παιδια!Να 'στε καλα!
Καλως ηρθες Γιαννη!!!Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!!