Kostas ContraDosi
Moderator
Γιάννη καλώς ήλθες φίλε.Καλησπερα στην ομαδα Είμαι ο γιαννης απο τρικαλα ...έφχαριστω γεια την αποδοχη μου αρεσει η ιδιογωμοσι Και το κυνήγι απι τρικαλα θεσαλιας ..
Γιάννη καλώς ήλθες φίλε.Καλησπερα στην ομαδα Είμαι ο γιαννης απο τρικαλα ...έφχαριστω γεια την αποδοχη μου αρεσει η ιδιογωμοσι Και το κυνήγι απι τρικαλα θεσαλιας ..
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπερα στην ομαδα Είμαι ο γιαννης απο τρικαλα ...έφχαριστω γεια την αποδοχη μου αρεσει η ιδιογωμοσι Και το κυνήγι απι τρικαλα θεσαλιας ..
Γιώργο καλώς όρισες φίλε...!!Καλησπέρα στον παρέα.Είμαι ο Γιώργος από Ραφήνα και λάτρης του υδρόβιου.Κυνηγάω με benelli.
Καλως τον Γιώργο τον παπιατζη!!!! Μαμά η μπενελι ή πειραγμενηΚαλησπέρα στον παρέα.Είμαι ο Γιώργος από Ραφήνα και λάτρης του υδρόβιου.Κυνηγάω με benelli.
Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα στον παρέα.Είμαι ο Γιώργος από Ραφήνα και λάτρης του υδρόβιου.Κυνηγάω με benelli.
Το κοντάκι αλλάζω αυτό τον καιρό σε μια 121 που έχω.Μέχρι στιγμής το μόνο που δεν ηταν μαμά στα όπλα μου ήταν τα τσοκ.
Καλως τον Γιώργο τον παπιατζη!!!! Μαμά η μπενελι ή πειραγμενη
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα στον παρέα.Είμαι ο Γιώργος από Ραφήνα και λάτρης του υδρόβιου.Κυνηγάω με benelli.
Καλως ηρθες Γιαννη!Καλησπερα στην ομαδα Είμαι ο γιαννης απο τρικαλα ...έφχαριστω γεια την αποδοχη μου αρεσει η ιδιογωμοσι Και το κυνήγι απι τρικαλα θεσαλιας ..
Καλως ηρθες Γιωργο!Καλησπέρα στον παρέα.Είμαι ο Γιώργος από Ραφήνα και λάτρης του υδρόβιου.Κυνηγάω με benelli.
Καλώς ήρθες Γιώργο. Εδώ θα είμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρίεςΚαλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Κυνηγαω με FRANCHI 48 AL και ενα BAIKAL Mod 54
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιώργο!Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Γιωργο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Καλως μας ήρθες Γιώργο!Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Καλώς ήρθες Γιώργο και καλή διαμονή !Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Καλώς ήλθες Γιώργο!!Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .