Kαλως ήρθες Γιώργο !!!! Να έχεις μια καλή , και ευχάριστη διαμονή στην παρέα μας , να πάρεις , και να δόσεις γνώμες , και γνώσεις .Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Κυνηγαω με FRANCHI 48 AL και ενα BAIKAL Mod 54
Καλως ηρθες ΓιωργοΚαλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Γιώργο καλώς ήρθες!Καλησπερα και απο εμενα.Γιωργοs απο Ζωγραφου -Αθηνα . Κυνηγαω φασσεs ,τσιχλεs κλπ. Πιστευω να τα λεμε οσο μπορουμε συχνοτερα .
Καλως ήρθες στην παρεα μας ΑριΚαλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλησπέρα Άρη και καλώς ήρθες!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Άρη!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Απο αρτα ειμαι.κυνυγαωΚαλησπέρα Άρη και καλώς ήρθες!
Από που είσαι και τι κυνηγια κανεις;
Απο Αρτα ειμαι.κυνηγαω τωρα στις αρχες λιγο τρυγονι μετα τν οκτωβριο καμια φασσουλα κ τσιχλα κ τν υπολοιπο γουρουνιΚαλησπέρα Άρη και καλώς ήρθες!
Από που είσαι και τι κυνηγια κανεις;
Καλώς ήρθες Άρη και καλή διαμονή!!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Γεια σου Άρη πατριδα! Από που είσαι από την Αρτα?Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλώς όρισες πατρίδα στην παρεαΚαλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλησπέρα Άρη και καλώς όριστες στην ομάδα μας!!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Καλως ηρθες Αρη!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!
Μεσουντα ορεινα πανωΓεια σου Άρη πατριδα! Από που είσαι από την Αρτα?
καλησπερα Αρη καλος ηρθες!!!!Καλησπερα και απο εμενα ειμαι ο Αρης νεο μελος ευχομαι καλη κυνηγετικη σεζον σε ολους και πανω απ'ολα ασφαλεια.!!!