Καλως ηρθες Παναγιωτη! Χρονια σου πολλα...Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!
Καλως ηρθες Παναγιωτη! Χρονια σου πολλα...Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!
Καλώς ήρθες παναγιωτη!Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!
Καλώς ήρθες Παναγιώτη και χρόνια πολλα!!!Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ο Παναγιώτης απο Μεσσηνία, ευχομαι σε ολους υγεία και καλη κυνηγετική χρονια να εχουμε!
Καλώς το Χρήστο!!Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι ο Χρηστος με καταγωγή από Ιωάννινα μενω Αθήνα κυνηγω τσίχλες όπλα Beretta a300autolanter και μια Stonecoat A391 καλώς σας βρήκα μετά από πολύ διάβασμα είπα και εγώ να γράψω κάτι
Καλως ηρθες Χρηστο!Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι ο Χρηστος με καταγωγή από Ιωάννινα μενω Αθήνα κυνηγω τσίχλες όπλα Beretta a300autolanter και μια Stonecoat A391 καλώς σας βρήκα μετά από πολύ διάβασμα είπα και εγώ να γράψω κάτι
Καλώς ήρθες Χρήστο!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι ο Χρηστος με καταγωγή από Ιωάννινα μενω Αθήνα κυνηγω τσίχλες όπλα Beretta a300autolanter και μια Stonecoat A391 καλώς σας βρήκα μετά από πολύ διάβασμα είπα και εγώ να γράψω κάτι
καλώς όρισες πατριωτ !Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι ο Χρηστος με καταγωγή από Ιωάννινα μενω Αθήνα κυνηγω τσίχλες όπλα Beretta a300autolanter και μια Stonecoat A391 καλώς σας βρήκα μετά από πολύ διάβασμα είπα και εγώ να γράψω κάτι
Καλώς ήρθες πατριωτ!!Να σας ευχαριστησω ολους για την αποδοχη και τα καλα λογια
Καλώς τον Χρήστο!Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι ο Χρηστος με καταγωγή από Ιωάννινα μενω Αθήνα κυνηγω τσίχλες όπλα Beretta a300autolanter και μια Stonecoat A391 καλώς σας βρήκα μετά από πολύ διάβασμα είπα και εγώ να γράψω κάτι
Καλώς όρισες στην παρέα μας Νικο.Καλημέρα και καλώς σας βρηκα!
Είμαι ο Νίκος από Έβρο, κυνηγάω κυρίως πουλια με σκυλους φερμας ( ντρατχααρ και γκόρντον) και σας παρακολουθω αρκετό καιρό (στο θέμα ιδιογομωσης).
Ευχομαι σε όλους υγεία και καλα κυνηγια!
Καλως ηρθες Νικο!Καλημέρα και καλώς σας βρηκα!
Είμαι ο Νίκος από Έβρο, κυνηγάω κυρίως πουλια με σκυλους φερμας ( ντρατχααρ και γκόρντον) και σας παρακολουθω αρκετό καιρό (στο θέμα ιδιογομωσης).
Καλημέρα Νίκο και καλώς ήρθες! Καλημέρα και καλώς σας βρηκα!
Καλώς όρισες στην παρέα Νίκο.Καλημέρα και καλώς σας βρηκα!
ΤριγωνοΚαλημέρα Νίκο και καλώς ήρθες! 
Από πιο μέρος του Έβρου είσαι;