Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλώς ήρθες Γιώργο καλή διαμονή!!!!Καλησπέρα σε όλη την ομάδα από τη ζεστή Αθήνα. Είμαι ο Γιώργος και ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας.
Καλώς ήρθες Γιώργο καλή διαμονή!!!Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλως ηρθες Γιωργο!!Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Γειά σου Γιώργο καλώς ήλθες!!Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα από τη ζεστή Αθήνα. Είμαι ο Γιώργος και ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας.
Καλώς ήρθατε Γιώργηδες και καλή κυνηγετική σεζόν να έχετε!Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα από τη ζεστή Αθήνα. Είμαι ο Γιώργος και ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας.
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας Γιώργηδες!!!Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλησπέρα σε όλους σας,με λένε Γιώργο, κατάγομαι από Γιάννενα και Πελασγια και μένω Αθηνα.Κυνηγαω πουλιά και έχω και ένα σκυλάκι epaniel για απορτ!
Καλώς σας βρήκα!Ναι το έχω μόνο για απορτ,κάνει καμία εκπληξουλα που και που αλλά κατά κύριο λόγο για απορτ!Καλως ήρθες Γιώργο στην παρέα μας. το σκυλάκι το έχεις μόνο για απορτ;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Παναγιώτη!!Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Κυνηγάω τσίχλα .Περάσματα στη Φυλή και μετά Εύβοια η Βοιωτια συνήθως.Καλώς ήρθες στην παρέα μας Παναγιώτη!!
Για δώσε στίγμα, τι κυνηγάς και που;
Καλώς ήρθες στην παρέα Παναγιώτη.Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Καλως ηρθες Παναγιωτη...πολυ καλα εκανες....Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.