Καλώς τον παναγιωτη!Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Καλώς τον παναγιωτη!Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Καλώς ήλθες Παναγιώτη.!!Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην παρέα μας ...Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης 55 χρόνων και κυνηγάω από το 2006.Παρολο που σας παρακολουθώ χρόνια τώρα αποφασησα να κάνω εγγραφή.
Καλως ηρθες Μακης!Χαίρεται, είμαι ο Μάκης από Αθήνα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό και προσπαθώ να κάνω μια καλή επιλογή πρώτου όπλου (δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο ), ώστε να μπω και εγώ σιγά σιγά στην κυνηγετική σας παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε μια τέλεια σεζόν.
Μάκη καλώς ήλθες.Χαίρεται, είμαι ο Μάκης από Αθήνα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό και προσπαθώ να κάνω μια καλή επιλογή πρώτου όπλου (δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο ), ώστε να μπω και εγώ σιγά σιγά στην κυνηγετική σας παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε μια τέλεια σεζόν.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μάκη!Χαίρεται, είμαι ο Μάκης από Αθήνα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό και προσπαθώ να κάνω μια καλή επιλογή πρώτου όπλου (δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο ), ώστε να μπω και εγώ σιγά σιγά στην κυνηγετική σας παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε μια τέλεια σεζόν.
Καλώς ήρθες Φιλιππε!Καλησπερα κι απο εμενα. Μολις τωρα εκανα κι εγω καινουργια εγγραφη ( Φιλιππος). Ειμαι 38 χρονων. Ημουν και παλαιοτερα μελος, αλλα σταματησα να γραφω γιατι δεν μπορουσα να σας παρακολουθω συνεχεια. Κατα περιοδους ομως σας διαβαζα. Αθηναιος - Ανω Λιοσια. Κυνηγαω τρυγονι - τσιχλα - φασσα (λιγο) και απο τα υπολοιπα μονο εαν κατσει απο συμπτωση (φιλοι). Ευχομαι υγεια, καλη χρονια σε ολους και παντα χαμογελο.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και η βοήθεια είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.Καλώς ήρθες Μάκη στην παρέα. Πολύ ωραία η έρευνα για αγορά όπλου. Και πάντα δύσκολη. Ότι θες εδώ είμαστε.
Μάκη καλησπέρα. Κυνηγάς χρόνια ή τωρα το ξεκίνησες; Τι κυνήγια κανεις;Χαίρεται, είμαι ο Μάκης από Αθήνα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό και προσπαθώ να κάνω μια καλή επιλογή πρώτου όπλου (δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο ), ώστε να μπω και εγώ σιγά σιγά στην κυνηγετική σας παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε μια τέλεια σεζόν.
Σας ευχαριστώ για το καλοσορισμα!!!
Παναγιωτη και Μακη καλως ηρθατε καλη διαμονηΧαίρεται, είμαι ο Μάκης από Αθήνα. Διαβάζω το forum εδώ και λίγο καιρό και προσπαθώ να κάνω μια καλή επιλογή πρώτου όπλου (δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο ), ώστε να μπω και εγώ σιγά σιγά στην κυνηγετική σας παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε μια τέλεια σεζόν.
Γειτονα καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπερα κι απο εμενα. Μολις τωρα εκανα κι εγω καινουργια εγγραφη ( Φιλιππος). Ειμαι 38 χρονων. Ημουν και παλαιοτερα μελος, αλλα σταματησα να γραφω γιατι δεν μπορουσα να σας παρακολουθω συνεχεια. Κατα περιοδους ομως σας διαβαζα. Αθηναιος - Ανω Λιοσια. Κυνηγαω τρυγονι - τσιχλα - φασσα (λιγο) και απο τα υπολοιπα μονο εαν κατσει απο συμπτωση (φιλοι). Ευχομαι υγεια, καλη χρονια σε ολους και παντα χαμογελο.