Γειά σου Αλέξανδρε! Καλώς σας βρήκα. Τα κυνήγια μου λόγω δύσκολης εποχής και οικογένειας είναι πέριξ της Αττικής. Για ψάρεμα στον Κορινθιακό. Να κοιτάω την θάλασσα και να αδειάζει ο νους.
Μια χαρα σε βρισκω Δημητρη!Καλη συνεχεια,καλα ποσταρισματα!Γειά σου Αλέξανδρε! Καλώς σας βρήκα. Τα κυνήγια μου λόγω δύσκολης εποχής και οικογένειας είναι πέριξ της Αττικής. Για ψάρεμα στον Κορινθιακό. Να κοιτάω την θάλασσα και να αδειάζει ο νους.
Καλώς ήρθες Δημήτρη!!!Καλησπέρα φίλοι μου. Ονομάζομαι Δημήτρης και κατοικώ στην Αθήνα. Αγαπάω το κυνήγι και το ψάρεμα. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.Έλα να μεγαλώνει η ομάδα νέων!!Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος μένω Αθήνα, είμαι 20 χρονών. Μου αρέσει αλλα εχω κολλημα με τα αεροβόλα!
Καλως τον Γιωργο καλη διαμονη!!!!!Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος μένω Αθήνα, είμαι 20 χρονών. Μου αρέσει αλλα εχω κολλημα με τα αεροβόλα!
Καλώς τον Γιώργο!Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος μένω Αθήνα, είμαι 20 χρονών. Μου αρέσει αλλα εχω κολλημα με τα αεροβόλα!
Γεια σου Γιώργο! Πέρα από αεροβόλα έχεις και κυνηγετικό όπλο;Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος μένω Αθήνα, είμαι 20 χρονών. Μου αρέσει αλλα εχω κολλημα με τα αεροβόλα!
Καλως ηρθες Δημητρη!Καλησπέρα φίλοι μου. Ονομάζομαι Δημήτρης και κατοικώ στην Αθήνα. Αγαπάω το κυνήγι και το ψάρεμα. Καλώς σας βρήκα
Καλως ηρθες Γιωργο!Καλησπέρα, είμαι ο Γιώργος μένω Αθήνα, είμαι 20 χρονών. Μου αρέσει αλλα εχω κολλημα με τα αεροβόλα!