Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες Παναγιώτη στην παρέα μας
Καλώς ήρθες συνονόματε καλή διαμονή!!!Καλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Παναγιώτη καλώς ήλθες στην παρέα μας.Καλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Καλώς τον Παναγιώτη! Έχουμε ήδη μια δυναμική παρουσία μελών από Κρήτη. Μακάρι να την αυξήσεις παραπάνω. Πες μας για τα κυνηγια που κάνεις. Και ο, τι άλλο θα μας κάνει να σε γνωρίσουμε περισσότερο.Καλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Καλημέρα Παναγιώτη, καλώς ήρθες!Καλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Καλώς ήρθες Παναγιώτη !Καλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Καλώς ήρθες ΠαναγιωτηΚαλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Παναγιωτη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα είμαι ο Παναγιώτης από Ηράκλειο Κρήτης χαιρετώ όλη την παρέα
Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης είμαι από Λαμία μένω Πειραιά κυνηγώ στο μεγαλύτερο ποσοστό υδρόβια και γενικά όλα τα φτερωτά θηράματα. Μετά από αρκετές αλλαγές όπλων έχω μείνει με μια franchi prestige και ένα πλάγιο Baikal και είμαι σε αναζήτηση ενός ακόμη όπλου. Σκύλο είχα για χρόνια ένα σεττερ αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιων σκύλο.
Καλώς ήρθες πατρίδα, σου εύχομαι σύντομα να κυνηγήσεις στα πάτρια εδάφη.Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης είμαι από Λαμία μένω Πειραιά κυνηγώ στο μεγαλύτερο ποσοστό υδρόβια και γενικά όλα τα φτερωτά θηράματα. Μετά από αρκετές αλλαγές όπλων έχω μείνει με μια franchi prestige και ένα πλάγιο Baikal και είμαι σε αναζήτηση ενός ακόμη όπλου. Σκύλο είχα για χρόνια ένα σεττερ αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιων σκύλο.
Καλως τον Παναγιώτη! Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σου απόψεις και προβληματισμούς για την αγαπημένη μας δραστηριότητα και οτιδήποτε την αφορά.Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης είμαι από Λαμία μένω Πειραιά κυνηγώ στο μεγαλύτερο ποσοστό υδρόβια και γενικά όλα τα φτερωτά θηράματα. Μετά από αρκετές αλλαγές όπλων έχω μείνει με μια franchi prestige και ένα πλάγιο Baikal και είμαι σε αναζήτηση ενός ακόμη όπλου. Σκύλο είχα για χρόνια ένα σεττερ αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιων σκύλο.