Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας
Δημήτρη καλώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι τον κούκλο σου...ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΈΒΡΟ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΥΔΡΌΒΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΆΚΙ (ΛΑΜΠΡΑΝΤΌΡ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή !ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΈΒΡΟ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΥΔΡΌΒΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΆΚΙ (ΛΑΜΠΡΑΝΤΌΡ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
Καλωs ορισεs Δημητρη.Καλη διαμονη στο forum .Από Αλεξανδρούπολη,εβαλα και φωτό με το σκυλί μπορείτε να τι δείτε
Καλως ηρθες Βαγγελη!!!Καλησπερα ειμαι ο Βαγγελης 52 ετων ,εχω τρελα με το κυνηγι και ειδικα με τις γαλαζιες κυριες!!!Πιστευω να τα λεμε συχνα.Ευχαριστω για την αποδοχη
Καλως ηρθες φιλε Αποστολη!!!!!Καλησπέρα.Ονομάζομαι Απόστολος & εχω καταγωγή από Θεσσαλονίκη.Τα τελευταία 12 χρόνια ζω & εργάζομαι στην Αθήνα.
Εχω ένα σεττερ & ένα σπρίνγκερ μόνο πλέον τα οποία με συντροφεύουν κάθε Κυριακή..
Καλως το Δημητρη τον παπιοκυνηγο!!!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΈΒΡΟ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΥΔΡΌΒΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΆΚΙ (ΛΑΜΠΡΑΝΤΌΡ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
Καλησπερα ειμαι ο Βαγγελης 52 ετων ,εχω τρελα με το κυνηγι και ειδικα με τις γαλαζιες κυριες!!!Πιστευω να τα λεμε συχνα.Ευχαριστω για την αποδοχη
Βαγγελη και Αποστολη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπέρα.Ονομάζομαι Απόστολος & εχω καταγωγή από Θεσσαλονίκη.Τα τελευταία 12 χρόνια ζω & εργάζομαι στην Αθήνα.
Εχω ένα σεττερ & ένα σπρίνγκερ μόνο πλέον τα οποία με συντροφεύουν κάθε Κυριακή..
Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΈΒΡΟ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΥΔΡΌΒΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΆΚΙ (ΛΑΜΠΡΑΝΤΌΡ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ ΈΒΡΟ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ ΤΑ ΥΔΡΌΒΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΆΚΙ (ΛΑΜΠΡΑΝΤΌΡ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ..
Καλώς ήρθες Κώστα και καλή διαμονή !ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Καλωσηρθες Κώστα στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλά Ποσταρισματα. Γράφε αν μπορείς σε παρακαλώ με μικρά και όχι με κεφαλαία. Ποια θηραματα κυνηγάς κυρίως;ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Γειά σου Κωστή καλώς ήλθες.ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Καλώς ήρθες Κώστα στην παρέα μας!ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Κώστα καλώς ήρθες στην παρέα μας .ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Καλως ηρθες φιλε Κωστα !!!!!ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Καλώς όρισες Κώστα.Και εγώ έχω πολλά χρόνια κυνηγετικούς δεσμούς με Φθιώτιδα.Καπου 36 χρόνια.ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3