Kαλως τον Νίκο και την baikal του!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Kαλως τον Νίκο και την baikal του!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλώς ήρθες Νίκο!!!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλωσηρθες Νίκο στην παρέα μας! Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλησπερα σας είμαι ο Γιάννης είμαι από την Καβάλα και το κυνήγι μου ειναι Τσίχλα , φάσσα/ τρυγόνι και παππια!! Καλή κυνηγετική σεζόν εύχομαι σε όλους με υγεια!!!
Καλώς ήρθατε Γιάννη και Νίκο, καλή κυνηγετική σεζόν!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλώς ήρθες Νίκο!Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλησπερα σας είμαι ο Γιάννης είμαι από την Καβάλα και το κυνήγι μου ειναι Τσίχλα , φάσσα/ τρυγόνι και παππια!! Καλή κυνηγετική σεζόν εύχομαι σε όλους με υγεια!!!
Γιάννη και Νίκο καλώς ήρθατε καλή διαμονήΚαλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Καλησπέρα είμαι ο Νίκος από Πάτρα κυνηγάω μόνο φάσες για όπλο έχω μια baikal 155 και για σκυλάκι ένα κοκεράκι
Παιδιά καλώς ήλθατε και καλή διαμονή στην ομάδα μας...Καλησπερα σας είμαι ο Γιάννης είμαι από την Καβάλα και το κυνήγι μου ειναι Τσίχλα , φάσσα/ τρυγόνι και παππια!! Καλή κυνηγετική σεζόν εύχομαι σε όλους με υγεια!!!
Καλωσηρθες Βαγγέλη στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Ο. Μαύρος αετός και η V3 έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ως όπλα με πρώτο πρώτο το σύστημα λειτουργίας. Πρεπει να δεις πόση σημασία και πόση προτίμηση δίνεις σε αυτό και μετά να συνεχίσεις κσι στα αλλα.Χαιρετώ όλους τους φίλους της ομάδας... Κυνηγάω 5 χρόνια με ένα παλιό κ γ μενα μια χαρα όπλο π έδωσε δώρο ο παππους μου ειν deluxe ktg ποιο πολυ πηγαίνω για γουρούνι κ κάπου κάπου με παρέα για φάσες... Θέλω να πάρω μια καινούρια καραμπινα κ είμαι ανάμεσα σε benelli super black eagle 3 η remington v3... Οι περισσότεροι έχουν τ m2 αν ειν κλτρ από αυτά παω κ στ M2 δν κατέχω τόσα από όπλα οπότε καλό θ ήταν να ακούσω τις γνώμες σας...
Γενικά έχω μάθει ένα παλιό όπλο κ δν γνωρίζω πολλά από κτ καλύτερο... Θλ ν πάρω κτ καινούργιο κ απλά σκεφτόμουν remington η benelli λόγο του ότι ακούω για τις 2 φίρμες καλά λόγια κ μονο... Το κυνήγι μ ειν όπως είπα γουρούνι κ λίγα πουλιά γ τις μέρες που δν εχω τ ν κανω... Απλά δν ξρ σε ποιο από παρακάτω όπλα ν καταλήξω ν δώσω τα λεφτά μ... Ευχαριστώ γ το χρόνο σ...Καλωσηρθες Βαγγέλη στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Ο. Μαύρος αετός και η V3 έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ως όπλα με πρώτο πρώτο το σύστημα λειτουργίας. Πρεπει να δεις πόση σημασία και πόση προτίμηση δίνεις σε αυτό και μετά να συνεχίσεις κσι στα αλλα.
Καλώς ήρθες Βαγγελη!Χαιρετώ όλους τους φίλους της ομάδας... Κυνηγάω 5 χρόνια με ένα παλιό κ γ μενα μια χαρα όπλο π έδωσε δώρο ο παππους μου ειν deluxe ktg ποιο πολυ πηγαίνω για γουρούνι κ κάπου κάπου με παρέα για φάσες... Θέλω να πάρω μια καινούρια καραμπινα κ είμαι ανάμεσα σε benelli super black eagle 3 η remington v3... Οι περισσότεροι έχουν τ m2 αν ειν κλτρ από αυτά παω κ στ M2 δν κατέχω τόσα από όπλα οπότε καλό θ ήταν να ακούσω τις γνώμες σας...
Βαγγέλη καλώς ήρθες καλή διαμονήΧαιρετώ όλους τους φίλους της ομάδας... Κυνηγάω 5 χρόνια με ένα παλιό κ γ μενα μια χαρα όπλο π έδωσε δώρο ο παππους μου ειν deluxe ktg ποιο πολυ πηγαίνω για γουρούνι κ κάπου κάπου με παρέα για φάσες... Θέλω να πάρω μια καινούρια καραμπινα κ είμαι ανάμεσα σε benelli super black eagle 3 η remington v3... Οι περισσότεροι έχουν τ m2 αν ειν κλτρ από αυτά παω κ στ M2 δν κατέχω τόσα από όπλα οπότε καλό θ ήταν να ακούσω τις γνώμες σας...
Καλώς ήρθες Στέφανε !Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς ήρθες Βαγγέλη!!Χαιρετώ όλους τους φίλους της ομάδας... Κυνηγάω 5 χρόνια με ένα παλιό κ γ μενα μια χαρα όπλο π έδωσε δώρο ο παππους μου ειν deluxe ktg ποιο πολυ πηγαίνω για γουρούνι κ κάπου κάπου με παρέα για φάσες... Θέλω να πάρω μια καινούρια καραμπινα κ είμαι ανάμεσα σε benelli super black eagle 3 η remington v3... Οι περισσότεροι έχουν τ m2 αν ειν κλτρ από αυτά παω κ στ M2 δν κατέχω τόσα από όπλα οπότε καλό θ ήταν να ακούσω τις γνώμες σας...