Kinigos
Moderator
Καλώς ήρθες Στέφανε!!Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς ήρθες Στέφανε!!Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς το Στέφανο...Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς ήρθες Βαγγέλη !Χαιρετώ όλους τους φίλους της ομάδας... Κυνηγάω 5 χρόνια με ένα παλιό κ γ μενα μια χαρα όπλο π έδωσε δώρο ο παππους μου ειν deluxe ktg ποιο πολυ πηγαίνω για γουρούνι κ κάπου κάπου με παρέα για φάσες... Θέλω να πάρω μια καινούρια καραμπινα κ είμαι ανάμεσα σε benelli super black eagle 3 η remington v3... Οι περισσότεροι έχουν τ m2 αν ειν κλτρ από αυτά παω κ στ M2 δν κατέχω τόσα από όπλα οπότε καλό θ ήταν να ακούσω τις γνώμες σας...
Καλωσηρθες Στέφανε. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Πες μας για τα κυνήγια που κάνεις, τα όπλα που έχεις και ο, τι άλλο θα μας βοηθήσει να σε γνωρίσουμε καλυτερα.Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς ήρθες Στέφανε!Χαιρετώ την παρέα.Καλή και ολόκληρη σεζόν να έχουμε.
Στέφανος από Πολύκαστρο.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ, Παναγιώτης από Ανατολική Αττική, καινούργιος στα του κυνηγιού
Καλώς ήρθες Παναγιώτη !Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ, Παναγιώτης από Ανατολική Αττική, καινούργιος στα του κυνηγιού
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ, Παναγιώτης από Ανατολική Αττική, καινούργιος στα του κυνηγιού
Καλωσηρθες στην πατρίδα και στην παρέα μας Στέφανε! Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Πες μας για τα κυνήγια που σου αρέσει να κάνεις και ο, τι άλλο θα μας κάνει να σε γνωρίσουμε καλυτερα.Χαιρετώ σας , ονομάζομαι Στέφανος,είμαι Θεσσαλός ,
άρτι αθιχθείς από ΗΠΑ .
Καλώς ήρθες Στέφανε!Χαιρετώ σας , ονομάζομαι Στέφανος,είμαι Θεσσαλός ,
άρτι αθιχθείς από ΗΠΑ ,
όπου κυνηγούσα ελάφια ( white tail )κυρίως ,
αλλά ενίοτε και αγριόχοιρους
με σύνθετο τόξο .
Καλώς ήρθες Στέφανε!Χαιρετώ σας , ονομάζομαι Στέφανος,είμαι Θεσσαλός ,
άρτι αθιχθείς από ΗΠΑ ,
όπου κυνηγούσα ελάφια ( white tail )κυρίως ,
αλλά ενίοτε και αγριόχοιρους
με σύνθετο τόξο .
Καλώς ήρθες Στέφανε!!Χαιρετώ σας , ονομάζομαι Στέφανος,είμαι Θεσσαλός ,