Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη
Δημήτρη καλώς ήλθες!!Χαιρετώ όλη την ομάδα είμαι ο Δημήτρης από Αλιβέρι κυνηγάω 20 χρόνια τσίχλα και τα 2 τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με το sporting
Καλώς ήρθες Δημήτρη!!!Χαιρετώ όλη την ομάδα είμαι ο Δημήτρης από Αλιβέρι κυνηγάω 20 χρόνια τσίχλα και τα 2 τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με το sporting
Καλώς ήρθες Γιώργο, το επίθετο δεν συμβαδίζει με τα κυνήγια σου !Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Όντως... Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω κανένα μα κανένα ενδιαφέρον για υδρόβια....Καλώς ήρθες Γιώργο, το επίθετο δεν συμβαδίζει με τα κυνήγια σου !
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Καλώς σας βρήκα!Καλώς ήρθες Γιώργο!
Καλώς ήρθες Γιώργο!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Καλώς ήλθες Γιώργο με το setter σου!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Χάρη καλώς ήλθες στην ομάδα μας.Καλησπερα απο Κυπρο .
Νεος στο φορουμ σας και ομολογω οτι γουσταρω με 1000 τις ωραιες σας συζητησεις .
Φασσοκυνηγος μονο εδω και χρονια , μιας και στο νησι υπαρχουν αφθονα πουλια ολοχρονα .
Δικαννα εχουμε μονο , λατρης των Renato Gamba και των Kemen .
Καλως σας βρηκα ..Χάρη καλώς ήλθες στην ομάδα μας.
Καλός ήρθες Χάρη!Καλησπερα απο Κυπρο .
Νεος στο φορουμ σας και ομολογω οτι γουσταρω με 1000 τις ωραιες σας συζητησεις .
Φασσοκυνηγος μονο εδω και χρονια , μιας και στο νησι υπαρχουν αφθονα πουλια ολοχρονα .
Δικαννα εχουμε μονο , λατρης των Renato Gamba και των Kemen .