Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιώργο
Καλησπέρα Γιώργο. Από ποιο νησί είσαι αν επιτρέπεται;Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κυκλάδες και το πάθος μου για το κυνήγι με ενώνει στην όμορφη παρέα σας, ευχαριστώ.
Καλώς ήρθεες Γιώργο!Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κυκλάδες και το πάθος μου για το κυνήγι με ενώνει στην όμορφη παρέα σας, ευχαριστώ.
Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κυκλάδες και το πάθος μου για το κυνήγι με ενώνει στην όμορφη παρέα σας, ευχαριστώ.
Μου αρέσει που με τρώει η λάσπη. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που τη βρίσκω με τα υδρόβιαΣε έφαγε η λάσπη καψερέεεεε......
Καλλός ήρθες Γιώργο και καλεί διανομήΚαλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κυκλάδες και το πάθος μου για το κυνήγι με ενώνει στην όμορφη παρέα σας, ευχαριστώ.
Από κεντρικές Κυκλάδες και καταγωγή από φούρνους ΙκαρίαςΚαλησπέρα Γιώργο. Από ποιο νησί είσαι αν επιτρέπεται;
Εγώ μεγάλωσα στη Σύρο για αυτό σε ρωτάω.Από κεντρικές Κυκλάδες και καταγωγή από φούρνους Ικαρίας
Από κεντρικές Κυκλάδες και καταγωγή από φούρνους Ικαρίας
Kαλωσήρθες Γιώργο κοντά μας. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Καλησπέρα είμαι ο Γιώργος από Κυκλάδες και το πάθος μου για το κυνήγι με ενώνει στην όμορφη παρέα σας, ευχαριστώ.
Καλησήρθες Τάσο στην κοινότητα μας τη διαδικτυακή και ευρύτερα στην κυνηγετική. Για ό,τι θες και πιστεύεις πως χρειάζεσαι συμβουλές ή γνώμες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!Καλησπέρα Τάσος από Έδεσσα πολύ αρχάριος και επίδοξος κυνηγός... να φανταστείτε ότι ούτε όπλο εχω!!! Θα αρχισω λίγο με διάβασμα στα άρθρα του forum και θα δούμε!!!
Καλωσήρθες Γιάννη κοντά μας. Πες για τα είδη κυνηγιού που κάνεις, τις περιοχές που πας, τα όπλα σου και οτιδήποτε θα μας βοηθήσει να σε γνωρίσουμε καλύτεραΚαλημέρα στην παρέα, Γιάννης από Αθήνα, χλιαρός μέχρι τώρα (λόγω έλλειψης χρόνου) κυνηγός και σκοπευτής, ελπίζω να ασχοληθώ πλέον πιο εντατικά αλλά και να κάνω τα πρώτα μου βήματα και στην ιδιογόμωση. Σας ευχαριστώ όλους πρόκαταβολικά γιατί είδα ότι υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ.