Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!!!καλημέρα συνάδελφοι. είμαι ο Αλέξανδρος μένω στην Νέα Λάμψακο (Εύβοια) είμαι 38χρονών. παρακολουθώ καιρό το φόρουμ το θεωρώ αρκετά ενημερωτικό και εύχομαι σε όλους πάνω από όλα υγεία και μεγάλη προσοχή.
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!!!καλημέρα συνάδελφοι. είμαι ο Αλέξανδρος μένω στην Νέα Λάμψακο (Εύβοια) είμαι 38χρονών. παρακολουθώ καιρό το φόρουμ το θεωρώ αρκετά ενημερωτικό και εύχομαι σε όλους πάνω από όλα υγεία και μεγάλη προσοχή.
Καλώς ήρθες Βαγγέλη!Καλησπερα και απο εμενα. Ειμαι ο Βαγγελης απο Τρικαλα, παρακολουθω εδω κ καιρο το φορουμ και ειπα να συστηθω για να συνεχισουμε να τα λεμε. Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους!
Καλώς όρισες Βαγγέλη!Καλησπερα και απο εμενα. Ειμαι ο Βαγγελης απο Τρικαλα, παρακολουθω εδω κ καιρο το φορουμ και ειπα να συστηθω για να συνεχισουμε να τα λεμε. Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους!
καλημέρα συνάδελφοι. είμαι ο Αλέξανδρος μένω στην Νέα Λάμψακο (Εύβοια) είμαι 38χρονών. παρακολουθώ καιρό το φόρουμ το θεωρώ αρκετά ενημερωτικό και εύχομαι σε όλους πάνω από όλα υγεία και μεγάλη προσοχή.
Αλεξανδρε και Βαγγελη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπερα και απο εμενα. Ειμαι ο Βαγγελης απο Τρικαλα, παρακολουθω εδω κ καιρο το φορουμ και ειπα να συστηθω για να συνεχισουμε να τα λεμε. Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους!
Γεια σου Τασο. Κυνηγαω κυριως φερμα και οταν καταφερνω φασσες. Περα απο αυτο ελαχιστα και χωρις ιδιαιτερη επιτυχια ψαροντουφεκο στα ρηχα.Καλώς ηρθες Βαγγέλη!
Μόνο με αεροβολα ασχολησε?
Καλωσήρθες Βαγγέλη στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Καλησπερα και απο εμενα. Ειμαι ο Βαγγελης απο Τρικαλα, παρακολουθω εδω κ καιρο το φορουμ και ειπα να συστηθω για να συνεχισουμε να τα λεμε. Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους!
Καλώς τον Νίκο!Καλησπέρα από την Αιγινα!Κυνηγαω με ποιντερ μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι κατά σειρά προτίμησης!
Νίκο καλώς ήλθες στην παρέα μας...Καλησπέρα από την Αιγινα!Κυνηγαω με ποιντερ μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι κατά σειρά προτίμησης!
Καλώς ήρθες Νίκο,,, Γελ....κης στο επίθετο ;Καλησπέρα από την Αιγινα!Κυνηγαω με ποιντερ μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι κατά σειρά προτίμησης!
Νίκο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα από την Αιγινα!Κυνηγαω με ποιντερ μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι κατά σειρά προτίμησης!
Όχι Παύλο,καλώς σας βρήκα!Καλώς ήρθες Νίκο,,, Γελ....κης στο επίθετο ;
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μαςΚαλησπέρα από την Αιγινα!Κυνηγαω με ποιντερ μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι κατά σειρά προτίμησης!