To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετιζω την ωραία παρέα του forum. Είμαι ο Στέφανος από Αθήνα. Μυημένος από μικρός στο κυνήγι στα βουνά της Ηπείρου συνεχίζω αυτή την όμορφη ενασχόληση με σεβασμό στο θήραμα και στο περιβάλλον. Γιατί το δάσος και το βουνό είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.
Κυνηγάω διάφορα θηράματα αναλόγως εποχής και παρέας με μια ιδιαίτερη αγάπη στη φασσα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλές συζητήσεις!

καλός ήρθες στην παρέα Στέφανε .
Κάτι με πιάνει όταν ακούω για Ήπειρο !! να εισαι καλά και να χαρείς τα βουνά της .
αντε να μπούνε και πουλιά να γίνει κανενα ταξίδι !

Καλησπέρα και απο μένα, είμαι ο αποστόλης απο καστοριά. κυνηγάω λαγό με την παρέα μου χωρίς όμως να έχω πεί στα τρια χρόνια που κυνηγω όχι και σε άλλα θηράματα οπως τρυγόνια τσιχλες και παππιά.Σιγά σιγά με κερδίζει αποκλειστικά ο λαγός και ίσως να αραιώσω τα υπόλοιπα. 2-3 κυνηγια το χρόνο κανω και στο γουρούνι. Σπουδάζω στην καρδίτσα και μαντέψτε τον λόγο που δεν χρωστώ πολλα μαθηματα για τον σεπτεμβρη!! Να σας πώ την αληθεια ίσως σε κάποια χρόνια να το σταματησω γιατι βλέπω πράγματα γύρω μου που όσο περισσότερο το αγαπώ αυτο το αθλημα τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι.
Καλησπέρα φίλοι είμαι Αχαιός αλλα ζω Αθήνα χρονια λόγω γαμου ειμαι << παλιό μοντέλο 1967 >> κυνηγώ απο 9 χρονών πρωταρχικα με αεροβόλο. Αγαπώ κυρίως τα φτερωτά θηράματα παπι ,φάσα ,τσίχλα ,τρυγονι , μπεκάτσα και πέρδικα με σκύλο , αλλά πάω και για λαγό με φίλους που εχουν σκυλιά στα άγια χώματα <<Ηλεία>>.Μου αρέσει το σκοπευτήριο, και επισκέπτομαι οταν μπορω τους νεκρούς μήνες το σκοπευτήριο του Αγγελου τού Καλυκά. Μου αρέσει η ιστοσελίδα σας είμουν παλιο μέλος σε αντίστοιχες ιστοσελίδες αλλά τις εγκατέλειψα για ελλειψη ποιοτητας των συζητησεων τους. Με λένε Φώτη..well done.

καλός ήρθατε στην παρέα παιδιά .

Γουστάρω να βλέπω νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα να μεγαλώνουν την παρέα μας! Το επίπεδο παραμένει και θα παραμείνει υψηλό! Μπράβο στους δημιουργούς και τους διαχειριστές!!

Ευχαριστώ για την υποδοχή!! Υπάρχει θεμα στο φόρουμ για κυνηγετικα βιβλία?μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ?συγνωμη για το .off topic..hunter.1

Καλως ηρθες Φωτη... Τα εχουμε πει καθολου στο σκοπευτηριο του Αγγελου? .welcome.
Φίλε τον Δημήτρη ξέρω πολύ καλά , καποιον ορθοπεδικό που ρίχνουμε μαζί συνηθως, ξεχνω το ονομα του ,και αρκετα νεα παιδια που είναι και πολύ καλοι καλοι σκοπευτές χωρις να κανουν πρωταθλητισμό και εχω εντυπωσιαστεί πραγματικα από την ευστοχία τους μιλάμε κυρίως για το σπορτινγκ. Ισως να εχουμε συναντηθεί κάποια στιγμή δεν πηγαινω και πολύ συχνα.......hunter.1

Καλησπέρα και απο μένα, είμαι ο αποστόλης απο καστοριά. κυνηγάω λαγό με την παρέα μου χωρίς όμως να έχω πεί στα τρια χρόνια που κυνηγω όχι και σε άλλα θηράματα οπως τρυγόνια τσιχλες και παππιά.Σιγά σιγά με κερδίζει αποκλειστικά ο λαγός και ίσως να αραιώσω τα υπόλοιπα. 2-3 κυνηγια το χρόνο κανω και στο γουρούνι. Σπουδάζω στην καρδίτσα και μαντέψτε τον λόγο που δεν χρωστώ πολλα μαθηματα για τον σεπτεμβρη!! Να σας πώ την αληθεια ίσως σε κάποια χρόνια να το σταματησω γιατι βλέπω πράγματα γύρω μου που όσο περισσότερο το αγαπώ αυτο το αθλημα τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι.
Καλώς ήρθες Αποστόλη!!!

Καλησπέρα φίλοι είμαι Αχαιός αλλα ζω Αθήνα χρονια λόγω γαμου ειμαι << παλιό μοντέλο 1967 >> κυνηγώ απο 9 χρονών πρωταρχικα με αεροβόλο. Αγαπώ κυρίως τα φτερωτά θηράματα παπι ,φάσα ,τσίχλα ,τρυγονι , μπεκάτσα και πέρδικα με σκύλο , αλλά πάω και για λαγό με φίλους που εχουν σκυλιά στα άγια χώματα <<Ηλεία>>.Μου αρέσει το σκοπευτήριο, και επισκέπτομαι οταν μπορω τους νεκρούς μήνες το σκοπευτήριο του Αγγελου τού Καλυκά. Μου αρέσει η ιστοσελίδα σας είμουν παλιο μέλος σε αντίστοιχες ιστοσελίδες αλλά τις εγκατέλειψα για ελλειψη ποιοτητας των συζητησεων τους. Με λένε Φώτη..well done.

Καλώς ήρθες Φώτη!

Φιλαράκια καλώς ορίσατε ..shake hands.

Γεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Καλώς ήρθες Γιώργο στην παρέα μας. Καλά ποσταρίσματα σου εύχομαι.

Status
Not open for further replies.
Back