To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας, με λένε Γιώργο, κατάγομαι από την Αλεξανδρεια Ημαθιας, σας παρακολουθώ καιρό, και σας χαίρομαι!!!. Κυνηγώ, συνήθως φτερωτα, με μεγάλη αγάπη στην Φάσσα!!!!!! Ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε συχνά!!!
Καλως ηρθες Γιωργο και καλη διαμονη .welcome.

Καλως ήρθες φίλε Γιώργο ,ετσι να μεγαλώνει η παρέα σιγα σιγα. Εαν κατοικούσα στην περιοχή σου φίλε μου ίσως να κυνηγούσα μονο φάσες.....

Καλημέρα σε όλους.Με λένε Στέφανο κατάγομαι από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και από μητέρα Ηλεία,περιοχή Ζαχάρως.Έμαθα από το φίλο και συγκυνηγό μου axaio67 γιά την ύπαρξη της ιστοσελίδας και θέλησα να πορευθώ μαζί σας.Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να έχουμε και μία καλή κυνηγετική χρονιά.

Καλημέρα σε όλους.Με λένε Στέφανο κατάγομαι από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και από μητέρα Ηλεία,περιοχή Ζαχάρως.Έμαθα από το φίλο και συγκυνηγό μου axaio67 γιά την ύπαρξη της ιστοσελίδας και θέλησα να πορευθώ μαζί σας.Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να έχουμε και μία καλή κυνηγετική χρονιά.
Στέφανε και συγκυνηγέ και φιλε, αφου σε ξέρω προσωπικά και έχουμε κανει πολλα κυνηγια μαζί καλως ήρθες στην παρεα μας ,και αφου είσαι και << Βουρλιώτης>> να ξερεις πως εδώ ειμαστε ολοι <<βουρλισμενοι >> με το κυνηγι ..shake hands.

καλώς όρισες Στέφανε στην παρέα μας :)
καλή διαμονή
.well done.

Καλως ηρθατε Γιωργο και Στεφανε. Ελπιζω να κολλησετε με την παρεα μας και να μας δωθει η ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα! Ζεστες καννες :)

Status
Not open for further replies.
Back