A
AltairLusso
Καλώς τα παιδιά ...
Χαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!
Γεια σου Χάρη! Καλή διαμονή!Χαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!
καλως ηρθες πατριδα.καλα κυνηγια να εχουμεΧαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!
Χάρη καλώς όρισες στην παρέα.Χαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!
Καλως ηρθες Χαρη καλη διαμονηΧαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!
Καλως ήρθες Χάρη!Χαιρετώ την όμορφη παρέα!! Είμαι ο Χάρης από Ηράκλειο Κρήτης,29 χρονών,κολλημένος με το κυνήγι και τη φύση γενικότερα!! Χάρηκα που σας ανακάλυψα!! Υγεία και ζεστές κάννες..!!!