Γεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Φίλε Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα.Γεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Γεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Καλως ηρθες Γιωργο καλη διαμονηΓεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Καλως ήρθες φιλε μου χαίρομαι ιδιαιτερα που νέα παιδια ασχολούνται με το κυνήγι ..Γεια σας ειμαι ο Γιωργος μενω λιγο εξω απο την θεσσαλονικη και ειμαι 24. Διαβαζω καιρο το φορουμ τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα. Καλα και κυρίως ασφαλη κυνηγια σε ολους!
Γιώργο , καλά ποσταρίσματα φίλε μου , θα βρεις μπόλικους φασσάδες στο φόρουμΓειά σας, με λένε Γιώργο, κατάγομαι από την Αλεξανδρεια Ημαθιας, σας παρακολουθώ καιρό, και σας χαίρομαι!!!. Κυνηγώ, συνήθως φτερωτα, με μεγάλη αγάπη στην Φάσσα!!!!!! Ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε συχνά!!!
Γειά σας, με λένε Γιώργο, κατάγομαι από την Αλεξανδρεια Ημαθιας, σας παρακολουθώ καιρό, και σας χαίρομαι!!!. Κυνηγώ, συνήθως φτερωτα, με μεγάλη αγάπη στην Φάσσα!!!!!! Ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε συχνά!!!
Γειά σας, με λένε Γιώργο, κατάγομαι από την Αλεξανδρεια Ημαθιας, σας παρακολουθώ καιρό, και σας χαίρομαι!!!. Κυνηγώ, συνήθως φτερωτα, με μεγάλη αγάπη στην Φάσσα!!!!!! Ελπίζω από εδώ και πέρα να τα λέμε συχνά!!!