Καλως ηρθες Αντωνη καλη διαμονηΜε λενε Αντωνη ( antonio αν με θυματε καποιος φιλος απο παλαιοτερα site) μενω Αθηνα κοντευω τα 50 και το παθος μου ο σκυλος , το κυνηγι ορτυκιου και της μπεκατσας
ΥΓ. Την περδικα την αφησαμε λογω ηλικιας.....
Το παράκτιο ψάρεμα και η μοτοσυκλέτα είναι για μένα δύο πράγματα,ασχολίες,χόμπι,κολλήματα,...,.....,όπως και να το πω είναι μεγάλες αγάπες.Παναγιώτης κατά κόσμον,με το κυνήγι δεν έχω σχέση αλλά θα τα λέμε στα ψαρευτικά θρέντς!
Φαινομενικά δεν έχουν σχέση αλλά εγώ βρίσκω πολλά κοινά,στην απόλαυση που μου δίνουν,θα τα γράψω κάποια στιγμή,εδώ έχω βρεθεί μέσα από τη γνωριμία και την φιλία μου με τον Διονύση(dionisis)και τον Βασίλη(vpentza),αφού έχουμε γράψει κάμποσα χιλιόμετρα με τις μοτοσυκλέτες μας στο παρελθόν με ωραίες φάσεις εντός και εκτός Αθηνών.
Καλά κυνήγια,καλά ψαρέματα και προπαντώς υγεία!
....και κυνηγός είσαι , απλά δεν το ξέρεις ακόμη.Σύντομα θα σε βάλουμε στον σωστό δρόμοΠαναγιώτης κατά κόσμον,με το κυνήγι δεν έχω σχέση
....Σύντομα θα σε βάλουμε στον σωστό δρόμο
Καλως ηρθες...
Γεια σου Παναγιώτη, φάτε μάτια ψάρια ...
Παναγώτη καλώς όρισες .Στην παρέα υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται και με το ψάρεμα οπότε θα έχουμε πολλά να πούμε.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη
Παναγιώτη Καλώς Ήρθες. Να ξέρεις για ψιλά ψάρια καλά είναι τα Νο9 διασποράς...
Οχι μονο για ψιλά..Η παλιοί έτσι της κανονιζανε τις μπαφες στην επιφάνεια..Παναγιώτη Καλώς Ήρθες. Να ξέρεις για ψιλά ψάρια καλά είναι τα Νο9 διασποράς...
Το παράκτιο ψάρεμα και η μοτοσυκλέτα είναι για μένα δύο πράγματα,ασχολίες,χόμπι,κολλήματα,...,.....,όπως και να το πω είναι μεγάλες αγάπες.Παναγιώτης κατά κόσμον,με το κυνήγι δεν έχω σχέση αλλά θα τα λέμε στα ψαρευτικά θρέντς!
Φαινομενικά δεν έχουν σχέση αλλά εγώ βρίσκω πολλά κοινά,στην απόλαυση που μου δίνουν,θα τα γράψω κάποια στιγμή,εδώ έχω βρεθεί μέσα από τη γνωριμία και την φιλία μου με τον Διονύση(dionisis)και τον Βασίλη(vpentza),αφού έχουμε γράψει κάμποσα χιλιόμετρα με τις μοτοσυκλέτες μας στο παρελθόν με ωραίες φάσεις εντός και εκτός Αθηνών.
Καλά κυνήγια,καλά ψαρέματα και προπαντώς υγεία!