To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λέγομαι Νίκωνας, η καταγωγή μου είναι από τη Μάνη αλλά ζω στην Αθήνα. Πηγαίνω για κυνήγι από την ηλικία που κατάφερα να περπατώ στα χωράφια ακολουθώντας τον παππού μου και τον πατέρα μου. Το αγαπημένο κυνήγι μου είναι η πέρδικα και δεύτερο η μπεκάτσα. Έχω σταματήσει να πηγαίνω λόγω οικονομικής κρίσης εδώ και δυο χρόνια και διαβάζοντας το φόρουμ αισθάνομαι ότι συμμετέχω και εγώ στην αγαπημένη δραστηριότητα!
Καλοσώρισες Νίκωνα, και σου εύχομαι γρήγορα να ξαναγυρίσεις στα αγαπημένα σου κυνηγοτόπια.

Άρτι εγγραφεις στο forum
Εύχομαι υγεία , δύναμη και καλή διάθεση σε όλους
Παναγιώτης το όνομά μου , με σκυλάκια (2) , ορτυκάκια , μπεκατσούλες και ολίγον περδικούλες τα αγαπημένα μου κυνήγια.
Αθηναίος (Βύρωνας) , που σημαίνει πολλά χλμ μικρό αποτέλεσμα.. Αλλά το διασκεδάζω!

γεια σας κι απο μενα. Σταματης 34 χρονων λαγοκυνηγος και λατρης των ιχνηλατων.
Άρτι εγγραφεις στο forum
Παναγιώτης το όνομά μου , με σκυλάκια (2) , ορτυκάκια , μπεκατσούλες και ολίγον περδικούλες τα αγαπημένα μου κυνήγια.
Αθηναίος (Βύρωνας) , που σημαίνει πολλά χλμ μικρό αποτέλεσμα.. Αλλά το διασκεδάζω!
Να καλοσωρίσω και εγώ τον λαγοκυνηγο Παναγιώτη και τον φερματζη Σταμάτη.
.xm. .buy buy. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Καλώς ήρθατε πο παιδιά. :)

γεια σας κι απο μενα. Σταματης 34 χρονων λαγοκυνηγος και λατρης των ιχνηλατων.

Άρτι εγγραφεις στο forum
Καλώς ορίσατε παιδιά στην παρέα και να έχετε συμμετοχή σε όλα τα θέματα χωρίς δισταγμούς.
Και πάλι καλώς ήρθατε.

Άρτι εγγραφεις στο forum
Καλώς όρισες Παναγιώτη , καλή διαμονή στο φόρουμ:)

Άρτι εγγραφεις στο forum
.welcome.

Status
Not open for further replies.
Back