Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες
Καλως ηρθες Σταματηγεια σας κι απο μενα. Σταματης 34 χρονων λαγοκυνηγος και λατρης των ιχνηλατων.
Καλως ηρθες ΠαναγιωτηΆρτι εγγραφεις στο forum
Εύχομαι υγεία , δύναμη και καλή διάθεση σε όλους
Παναγιώτης το όνομά μου , με σκυλάκια (2) , ορτυκάκια , μπεκατσούλες και ολίγον περδικούλες τα αγαπημένα μου κυνήγια.
Αθηναίος (Βύρωνας) , που σημαίνει πολλά χλμ μικρό αποτέλεσμα.. Αλλά το διασκεδάζω!
Καλώς ήρθες Λεωνίδα και καλή διαμονή.Ειμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- Aλλα λογο χρονου εχω παει μεχρι τωρα 5 φορεσ. πρωτη για τσιχλα .Κυνηγαω περιοχη χορτιατη λιβαδι
- γαλατιστα
καλώς ήλθες στην παρέα μας καλή διαμονήΕιμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- Aλλα λογο χρονου εχω παει μεχρι τωρα 5 φορεσ. πρωτη για τσιχλα .Κυνηγαω περιοχη χορτιατη λιβαδι
- γαλατιστα
Ειμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- γαλατιστα
Ειμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- γαλατιστα
Καλως ηρθες Λεωνιδα καλη διαμονηΕιμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- γαλατιστα
Για οσου εχουν χρονο και παρεα εχουν πεσει φασσεσ παικο.
[πληροφορια απο καλη πηγη]
Λεωνίδα καλωσόρισες!Ειμαι απο θεσσαλονικη κυνηγαω τσιχλα φασσα. Περσι δεν εβγαλα αδεια φετοσ τα καταφερα
- γαλατιστα