καλώς όρισες στην παρέα μας !Θανάσης Τσίντζας, Ταξχος ε.α (ΠΒ), διαμένω από 1 Αυγ 2022 στον ΑΝΩ ΡΩΓΟ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, εχω μια πρωτόγονη σκυλίτσα Braque Pyrenees, ένα Β25Α1 περιστεροβολίας του συγχωρεμένου Φοίβου Ραζή και μια Breda B12i (με προέκταση αποθήκης και μειωτήρα) για το κυνήγι.
ΕυχαριστώΚαλως ηρθες στην παρεα μας Θαναση !!! Καλη διαμονη με υγεια σου ευχομαι !!!
Ευχαριστώκαλώς όρισες στην παρέα μας !
ΕυχαριστώΚαλος ειλθες στην παρεα Θαναση!!!
Καλώς ηρθες στην παρέα Θανάση. Υπηρέτησα στο Πυροβολικό το 1984-85 Ησουν στην υπηρεσία τότε?Θανάσης Τσίντζας, Ταξχος ε.α (ΠΒ), διαμένω από 1 Αυγ 2022 στον ΑΝΩ ΡΩΓΟ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, εχω μια πρωτόγονη σκυλίτσα Braque Pyrenees, ένα Β25Α1 περιστεροβολίας του συγχωρεμένου Φοίβου Ραζή και μια Breda B12i (με προέκταση αποθήκης και μειωτήρα) για το κυνήγι.
Γεια σε όλους , νέος στο χώρο , μόλις αγόρασα μια Beretta 1301 comp και με ενδιαφέρει η τακτική σκοποβολή και το περιστασιακό κυνήγι με φίλους για τον χαβαλέ πιο πολύ και τη βόλτα !!! Χαϊδαριώτης!!!
Καλως τον Παναγιώτη...Γεια σε όλους , νέος στο χώρο , μόλις αγόρασα μια Beretta 1301 comp και με ενδιαφέρει η τακτική σκοποβολή και το περιστασιακό κυνήγι με φίλους για τον χαβαλέ πιο πολύ και τη βόλτα !!! Χαϊδαριώτης!!!
Με 'γειά η καραμπίνα! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Γεια σε όλους , νέος στο χώρο , μόλις αγόρασα μια Beretta 1301 comp και με ενδιαφέρει η τακτική σκοποβολή και το περιστασιακό κυνήγι με φίλους για τον χαβαλέ πιο πολύ και τη βόλτα !!! Χαϊδαριώτης!!!
Πανο καλως ηρθες καλη διαμονηΓεια σε όλους , νέος στο χώρο , μόλις αγόρασα μια Beretta 1301 comp και με ενδιαφέρει η τακτική σκοποβολή και το περιστασιακό κυνήγι με φίλους για τον χαβαλέ πιο πολύ και τη βόλτα !!! Χαϊδαριώτης!!!
Καλώς τον!Καλησπέρα.
Απο Σέρρες αν και χρόνια, πολλά χρόνια, στο εξωτερικό.
Δεν είμαι κυνηγός αλλά αθλητης της σκοποβολης, IPSC, πιστόλι και τυφέκιο/PCC.
Καλώς ήρθες!Γεια σε όλους , νέος στο χώρο , μόλις αγόρασα μια Beretta 1301 comp και με ενδιαφέρει η τακτική σκοποβολή και το περιστασιακό κυνήγι με φίλους για τον χαβαλέ πιο πολύ και τη βόλτα !!! Χαϊδαριώτης!!!
Σας ευχαριστώ πολύ.Καλώς ήρθες Χρήστο!
Καλημέρα στην ομάδα ονομάζομαι Χρήστος μένω σε χωριό του νομού Σερρών και είμαι 29ετων σας ευχαριστώ για την αποδοχή.
Σας ευχαριστώ πολύ.Καλως ηρθες στην παρεα μας Χρηστο !!! Καλή διαμονη σου ευχομαι !!!
Χρήστο καλώς ήρθες στην ομαδα μας...καλη διαμονή..Καλημέρα στην ομάδα ονομάζομαι Χρήστος μένω σε χωριό του νομού Σερρών και είμαι 29ετων σας ευχαριστώ για την αποδοχή.