Καλώς ήρθες Πραξιτέλη!Καλή χρονιά στην κοινότητα, με λένε Πραξιτέλη, κυνηγάω κυρίως Αττική και κάνω λίγες εξορμήσεις κεντρική Ελλάδα και Πελοποννήσο.
Κυνηγάω Τσίχλα και Μπεκάτσα.
Καλώς ήρθες Πραξιτέλη!Καλή χρονιά στην κοινότητα, με λένε Πραξιτέλη, κυνηγάω κυρίως Αττική και κάνω λίγες εξορμήσεις κεντρική Ελλάδα και Πελοποννήσο.
Καλώς τον!Καλή χρονιά στην κοινότητα, με λένε Πραξιτέλη, κυνηγάω κυρίως Αττική και κάνω λίγες εξορμήσεις κεντρική Ελλάδα και Πελοποννήσο.
Καλώς ήρθες Φώτη!Καλημερα,Αθηναιος ειμαι αλλα τα τελευταια 3 χρονια ζω κοντα στον Μυστρα.Εχω ενα επανιελ 10 χρονων και ενα σπρινγκερ 8 ετων.Εχω μια μπερετα Α 400 xplor και ενα πλαγιοκανο miroku.Τα κυνηγια που κανω ΤΩΡΑ ειναι ορτυκι και τσιχλα παντα με ενα μικρο σφυξιμο στην καρδια για τα θηραματα.Καλη Χρονια.
Καλώς ήρθες!Καλημερα,Αθηναιος ειμαι αλλα τα τελευταια 3 χρονια ζω κοντα στον Μυστρα.Εχω ενα επανιελ 10 χρονων και ενα σπρινγκερ 8 ετων.Εχω μια μπερετα Α 400 xplor και ενα πλαγιοκανο miroku.Τα κυνηγια που κανω ΤΩΡΑ ειναι ορτυκι και τσιχλα παντα με ενα μικρο σφυξιμο στην καρδια για τα θηραματα.Καλη Χρονια.
Καλώς τον πατριώτη!Καλησπέρα παιδιά καλή χρόνια από χαλκιδα παναγιωτης!
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!Καλησπέρα παιδιά καλή χρόνια από χαλκιδα παναγιωτης!
Εύβοια από πιο μέρος φίλος;Καλώς τον πατριώτη!
Παναγιωτη καλως ηρθες..Καλησπέρα παιδιά καλή χρόνια από χαλκιδα παναγιωτης!
Kαλοσόρισες στην παρέα φίλε. Πες αν θες το όνομα σου. Απο που είσαι?Γεια σας. Είμαι αρχάριος χρήστης
Τί χρήση κάνεις;Γεια σας. Είμαι αρχάριος χρήστης
Καλώς όρισες Παναγιώτη στην παρέα. Τι κυνηγάς συνήθως?Καλημέρα παιδιά είμαι παναγιωτης από κερκυρα, και νέος στο hobby.
Καλός σάς βρήκα.Δεν κυνηγάω μόνο σκοποβολή θέλω να κάνω.Καλώς όρισες Παναγιώτη στην παρέα. Τι κυνηγάς συνήθως?
Καλώς ήρθες Παναγιώτη.Καλημέρα παιδιά είμαι παναγιωτης από κερκυρα, και νέος στο hobby.
Παναγιώτη καλως ηλθες!!Καλημέρα παιδιά είμαι παναγιωτης από κερκυρα, και νέος στο hobby.