Όλα τα νέα μέλη μας καλώς ορίσατε.
Καλή διαμονή και Χρόνια Πολλά.
Καλή διαμονή και Χρόνια Πολλά.
Καλώς ήρθες!!Ονομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Καλώς ήρθες Νίκο!Ονομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Καλώς όρισες Νίκο και καλή χρονιά.Ονομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Καλώς ήρθες πατρίδα από ποια περιοχή της Άρτας είσαι??Ονομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Καλώς σας βρήκα!από ΜύτικαΚαλώς ήρθες πατρίδα από ποια περιοχή της Άρτας είσαι??
Εσύ φίλε μου από ποια περιοχή είσαι?Καλώς σας βρήκα!από Μύτικα
Από ορεινό χωριό είμαι αλλά μένω Αγιους ΑναργύρουςΕσύ φίλε μου από ποια περιοχή είσαι?
Εγώ αρταΑπό ορεινό χωριό είμαι αλλά μένω Αγιους Αναργύρους
Δεν με κατάλαβες λάθος δικό μου στους Άγιους Αναργύρους Άρτας μενωΕγώ αρτα
Κατάλαβα!και εγώ μένω Άρτα μέσα.Δεν με κατάλαβες λάθος δικό μου στους Άγιους Αναργύρους Άρτας μενω
Πασχαλη καλησπέρα σε ποια περιοχή κυνηγάςκαλή χρονιά Πασχάλης από βολο κυνηγι λαγού
καλή χρονιά Πασχάλης από βολο κυνηγι λαγού
Πασχάλη και Νίκο καλώς ήρθατε καλή διαμονήΟνομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Ονομάζομαι Νίκος, κατοικώ στην Άρτα! Έχω δύο benelli ,μια Rafaello Crio και μια M2 . Κυνηγάω με σκύλο ράτσας setter .Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της παρέας..
Νίκο και Πασχάλη καλώς ηλθατε στην ομαδα μας!!καλή χρονιά Πασχάλης από βολο κυνηγι λαγού