Ευτυχώς που είναι μόνο 5 wattha haaaΚοίτα μήπως έχει μπουκώσει το στόμα της με τίποτα μακρύ και χοντρό .
Ευτυχώς που είναι μόνο 5 wattha haaaΚοίτα μήπως έχει μπουκώσει το στόμα της με τίποτα μακρύ και χοντρό .
Κοίτα μήπως έχει μπουκώσει το στόμα της με τίποτα μακρύ και χοντρό .
Ευτυχώς που είναι μόνο 5 wattha haaa
Στεφανε εγω εχω το GT3-TP Mark iii το οποίο φτάνει και 8w και ας πουμε αδιάβροχο .Διάβασα αρκετές κριτικές που με εψησαν και επειδή είδα ότι είναι αρκετά διαδεδομένο και στην Ελλάδα ρωταω μηπως το έχει κάποιος.
Αν εξαιρέσεις αυτό το πουστόχρωμα - βγαίνει και όλο σε μαύρο - είναι πάρα πάρα πολύ καλά .Προσφορά στο crazy sundays από το e-shop.
https://www.e-shop.gr/cobra-am845-10km-twin-two-way-pmr-radios-p-TEL.005062
Να φανταστείς ότι Στρογγούλα με σπίτι στο χωριό μίλαγα καμπάνα.
Είναι πάνω από 10 χλμ. μετρημένη με τα εργαλεία του google earth.
Έβαλα μέτρηση απόστασης στο Google maps και στην καλύτερη μου το έβγαλε 8.8km...
Το pmr μέσα σε κτίριο επικοινωνεί ανάμεσα σε 2-3 ορόφους ή υπόγειο με επιφάνεια; Θέλω να δω αν μπορεί να με βολέψει και στη δουλειά.
Τι ακριβώς προγραμματιζεις από τον υπολογιστή;Έχω 2 από τα συγκεκριμένα τα τελευταία 3 χρόνια. Για τα 25€ που δίνεις, είναι πολύ αξιοπρεπές, επιτρέπει το προγραμματισμό μέσω υπολογιστή αν έχεις το καλώδιο usb, αλλά θέλει λίγο προσοχή στη χρήση όσον αφορά τον κοννέκτορα της κεραίας, είναι ελαφρώς ευπαθής. Κι επίσης τ' αξεσουάρ και ανταλλακτικά που βρίσκεις online είναι άπειρα και πάμφθηνα.
Ωραία,ευχαριστω,εσύ από που το πήρες;είδα πως ο Μεϊμαρης το έχει κ σε παραλλαγής χρώμα κ είπα να το πάρω,αλλά δεν είναι διαθεσιμοΠερνάς πακέτα καναλιών (marine, αναμεταδότες κ.ά.) και μπορείς να τους δώσεις όνοματα, αποθηκεύεις - επαναφέρεις τις ρυθμίσεις της συσκευής, δηλώνεις τι όνομα θα εμφανίζεται όταν ανοίγεις τη συσκευή και μερικά ακόμα που ξεχνάω.
10 watt φορητό είναι μόνο ο Τιτάνας, το ΤΥΤ δηλαδή και είναι αυτόΠαιδια ψάχνω κάποιον πομποδεκτη στα 10watt. Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο μοντέλο;
Είχα δει ενα της Boafeng
Πρωτον μπορει να μπλέξεις με τελωνείο.