Την εχεις καιρο φιλε?Να μαι και εγώ με μια sx3 71cm (δώρο από τον πατέρα μου).πολύ ωραιο και εύχρηστο όπλο με μηδέν λάκτισμα για εμένα ( εντάξει 24 και 28gr ρίχνω τι λάκτισμα να έχει αλλά τεσπα) Μου έκατσε απίστευτα ωραία, αλλά κλασικά έχω θέμα με τους καλυκες και τα αέρια σαν αριστερόχειρας
Ναι. 3-4 χρόνια αλλά το όπλο είναι σε τέλεια κατάσταση λόγο ότι δεν με βολεύειΤην εχεις καιρο φιλε?
Σου εχει βγαλει καποιο θεμα απο την μεχρι τωρα χρηση? Μηπως θα ηταν καλυτερα να την δωσεις κ να παρεις μια για αριστεροχειρες?Ναι. 3-4 χρόνια αλλά το όπλο είναι σε τέλεια κατάσταση λόγο ότι δεν με βολεύει
Τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει Βαγγελη?Μου έκατσε απίστευτα ωραία, αλλά κλασικά έχω θέμα με τους καλυκες και τα αέρια σαν αριστερόχειρας
Έχω θέμα με τους καλυκες και περισσότερο με την ασφάλεια που πατιέται καταλαθοςΤι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει Βαγγελη?
Γιατι εγω κοντα 20χρονια κυνηγαω με δεξια καραμπινα κ ειμαι αριστεροχειρας(και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος....) χωρις να εχω αντιμετωπησει καποιο χοντρο προβλημα που θα με εκανε να την παροπλισω...
Σε εχει χτυπησει ποτε καλυκας?Έχω θέμα με τους καλυκες
Ναι στο δεξί χέρι συνήθως και κανα 2 φορές μου ήρθε στο πρόσωποΣε εχει χτυπησει ποτε καλυκας?
Εγω δεν τους βλεπω καν....
Ουτε ξερω ποσα φυσιγγια εχω ριξει κ αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε κ με οποιαδηποτε τροχια βολης..ισως η αποσταση κλειστρου κ προσωπου να ειναι πιο κοντινη στο δικο σου οπλο..τοτε αστην στην ακρη......Ναι στο δεξί χέρι συνήθως και κανα 2 φορές μου ήρθε στο πρόσωπο
Μάλλον και είναι κρίμα ρε γαμωτο γιατί κατα τα άλλα μου κάθεται πολύ καλά και ούτε θέλω να την δώσω ούτε πρόκειται να την δουλεύωΟυτε ξερω ποσα φυσιγγια εχω ριξει κ αυτο δεν μου εχει συμβει ποτε κ με οποιαδηποτε τροχια βολης..ισως η αποσταση κλειστρου κ προσωπου να ειναι πιο κοντινη στο δικο σου οπλο..τοτε αστην στην ακρη......
Η ασφάλεια αλλάζει θεσηΈχω θέμα με τους καλυκες και περισσότερο με την ασφάλεια που πατιέται καταλαθος
Σοβαρά;;; δεν το έψαξα καθόλουΗ ασφάλεια αλλάζει θεση
Βαγγέλη μήπως ανασηκώνεις πολύ το δεξί σου χέρι κατά την επωμιση;Ναι στο δεξί χέρι συνήθως και κανα 2 φορές μου ήρθε στο πρόσωπο
Ναι, μου έχει μείνει κουσούρι από την NovaΒαγγέλη μήπως ανασηκώνεις πολύ το δεξί σου χέρι κατά την επωμιση;
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, θα το κοιτάξωΠρέπει να αποσυναρμολογησεις τα μέρη της σκάνδαλοθηκης. Θέλει μεγάλη προσοχή και μετά επανασυναρμολογηση βήμα το βήμα. Είναι λίγο μπελάς.
Φίλε μου, αν το όπλο είναι πράγματι σωστό στα μέτρα σου, κρίμα να μένει στον οπλοβαστό λόγω επώμισης.Ναι, μου έχει μείνει κουσούρι από την Nova
Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες, θα κοιτάξω το θέμα αλλαγής φοράς της ασφάλειας και θα το προσπαθήσω γιατί είναι πολύ καλό όπλοΦίλε μου, αν το όπλο είναι πράγματι σωστό στα μέτρα σου, κρίμα να μένει στον οπλοβαστό λόγω επώμισης.
Τις συνήθειες μας δύσκολα τις αλλάζουμε, αλλά προσπάθησέ το, αξίζει τον κόπο το συγκεκριμένο όπλο