Σταμάτη Από την maxus είναι αυτό;σε ρωτάω γιατί σε εμένα αυτό είναι πλαστικό...
Την Μερεντα την χτυπησες όλη πάντως !!!
και εμενα πλαστικο ειναι αλλα η μυτη ειναι μεταλλικη....βοηθαει να βγαλεις και τα πυρακια της σκανδαλοθηκης ....παντως δεν δεχεται ζορι αυτο για να εχει θεμαΣταμάτη Από την maxus είναι αυτό;σε ρωτάω γιατί σε εμένα αυτό είναι πλαστικό...
Στης πρώτες Maxus ήταν ενωμένο με το πιστόνι .Στις πρώτες maxus αυτό ήταν μεταλλικό.
Όχι μόνιμα. Το τραβάς και ξεκουμπωνει.Στης πρώτες Maxus ήταν ενωμένο με το πιστόνι .
Σταμάτη Από την maxus είναι αυτό;σε ρωτάω γιατί σε εμένα αυτό είναι πλαστικό...
Την Μερεντα την χτυπησες όλη πάντως !!!
θα τις βγαλεις το χρωμαΑν και με προλαβαν τα παιδια ποιο πανω ναι ειναι απο την μαξους και ειναι μεταλλικό.
εκει Ρίχνω τα λαδια οταν καθαριζω το οπλο. Χθες είχε καθαρισμα. Έριξα 4 ολοκληρα φυσίγγια και επρεπε να καθαριστεί
θα τις βγαλεις το χρωμα
Όντως Κώστα με αυτό βγάζω και εγώ τα πυρακια.και εμενα πλαστικο ειναι αλλα η μυτη ειναι μεταλλικη....βοηθαει να βγαλεις και τα πυρακια της σκανδαλοθηκης και....παντως δεν δεχεται ζορι αυτο για να εχει θεμα
εσυ θα τι λερωνεις πιο πολυ απο τα λαδια παρα απο τι μαυριλα απο τις μπαρουτεςΤι να κανω φιλε μου λίγα φυσίγγια ριχνω στο λαγο την καθαρίζω μετα. Ακομα και ενα να ριξω.
εσυ θα τι λερωνεις πιο πολυ απο τα λαδια παρα απο τι μαυριλα απο τις μπαρουτες
δεν πειραζει τουλαχιστον το χαιρεσαι
ε σιγουρα για τετοια δουλεια εγινε ,...δεν βλεπω το λογο να εχει θεμα.....ενα ξεκλιδωμα κανει....σιγα τα ζορια που τρωει...ασε που κινειται σε οδηγο οποτε δυσκολο να παθει ζημια απο τη λειτουργειαΌντως Κώστα με αυτό βγάζω και εγώ τα πυρακια.
Μάλλον το έκαναν πλαστικό τώρα για να μειώσουν και άλλο το βάρος, πάντως αν και πλαστικό φαίνεται στιβαρό.
ετσι ηταν η gold μαλλων η σιγουρα απο λαγοκυνηγο η κανη μεσα καινουργια εντελος το τι μαυριλα εβγαλα απο τι βαση κ απο το επαναντατικο λες κ καθαριζα την αλησιδα απο το παπακιπες το ψεματα.