Καλώς όρισες και στα μέρη μας Κωστάκη .Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
Win select sporting II με αχρωμιωτες κάννες 71 εκ.
View attachment 68599View attachment 68600View attachment 68601View attachment 68602
Ευχομαι να το ευχαριστηθείς !
Καλώς όρισες και στα μέρη μας Κωστάκη .Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
View attachment 68599View attachment 68600View attachment 68601View attachment 68602
Μπήκα με φόρα ειδες??? Δυο κάννες με τη μιαΚαλώς όρισες και στα μέρη μας Κωστάκη .
Ευχομαι να το ευχαριστηθείς !
Πανεμορφο...καλοριζικο!Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
Καλορίζικο Κώστα!Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
Καλοτουφεκο, να το χαρείς πολλά πολλά χρόνια!!!Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
Καλορίζικο! Να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!Μιας και έφτασε στο νέο του σπίτι....
Κ δεν τρυπάει κ σκορπάει δηλαδή του θανατα???? Ω ρε φίλε μουΆντε,να στομιασουν καμιά μπεκατσουλα εκείνα τα παλιοσκυλα που σε κοιτάνε στα μάτια!
Μάστορα... Οι πρώτες εντυπώσεις από το κοντάκι είναι πολύ θετικές.... Περιμένω να το δοκιμάσω στο σκοπεύτηριο αν και βλέπω θα πάει η κάπνα γόνα...Καλοριχτο λεβεντακο μου!!
Άντε,να στομιασουν καμιά μπεκατσουλα εκείνα τα παλιοσκυλα που σε κοιτάνε στα μάτια!
Απολογουμαι προκαταβολικά...Περιμένω να το δοκιμάσω στο σκοπεύτηριο αν και βλέπω θα πάει η κάπνα γόνα...
Κωστάκη σταματα ρε φίλε και θα μου βγει ο καφές απ' τη μύτη.ρε που μπλεξαμε με τους ζορους τους φονιάδες και τους κεντρορουφεκαωΜάστορα... Οι πρώτες εντυπώσεις από το κοντάκι είναι πολύ θετικές.... Περιμένω να το δοκιμάσω στο σκοπεύτηριο αν και βλέπω θα πάει η κάπνα γόνα...
Καλαματιανε μαζεψουυυυυ
Ντουφεκαρες έχει χωριανός μου το midnightΚαποια στιγμη μετα απο κατι χιλιαδες φυσιγγια κατι θα παθει, win select energy trap Ενα πραγματικα καλο οπλο και οχι τενεκεςView attachment 70847
Made by FN Belgium...τα συγκεκριμένα...Καποια στιγμη μετα απο κατι χιλιαδες φυσιγγια κατι θα παθει, win select energy trap Ενα πραγματικα καλο οπλο και οχι τενεκεςView attachment 70847
Maxus πολύ δύσκολα θα βρεις.Και αν μπει κανένα αγγελία φεύγει κατευθείαν.Όποιος έχει κάτι υπόψη, ζητώ ξύλινη SX4 ή browning maxus I για αγορά.
Το car το έχω ξεψαχνίσει, μη κάνετε τον κόπο.
Βοηθήστε ένα εξαρτημένο άτομο!!
Κώστα καλημέρα. Και να βρεις μεταχειρισμένη SX4 θα ζητούν 800-900 €. Είναι προτιμότερο να βάλεις άλλα 150€ και να πάρεις μία καινούργια και θα είσαι και ο πρώτος της.Όποιος έχει κάτι υπόψη, ζητώ ξύλινη SX4 ή browning maxus I για αγορά.
https://www.car.gr/xyma/view/329239564-karabina-sx4-winchesterΌποιος έχει κάτι υπόψη, ζητώ ξύλινη SX4 ή browning maxus I για αγορά.