Δεν ρίχνει ατσάλια αυτό ΓεροντήΜε mobile ακόμη καλύτερα
Δεν ρίχνει ατσάλια αυτό ΓεροντήΜε mobile ακόμη καλύτερα
Ούτε κι εγώ!Δεν ρίχνει ατσάλια αυτό Γεροντή
Καλορίζικο Γιάννη. Τα win είναι εγγύηση.Ούτε κι εγώ!
Καλοτουφεκο Γιαννη εργαλειο αμερικανικο πολυ το γουσταρωView attachment 81381View attachment 81382
Άλλο είχα στο μυαλό μου,άλλο προέκυψε...
Δεν με χάλασε καθόλου!
Αμερικάνικα κατ' ευφημισμόν. Αλλά το dna υπάρχει. ΠορτογαλογιαπονεζοβέλγικαΚαλοτουφεκο Γιαννη εργαλειο αμερικανικο πολυ το γουσταρω
Κολωνάκι σημαιούλας του κόρνερ το έβαλες ;Πρώτη επαφή στο γήπεδο,
Συμφωνώ και στα δύο κοίτα αυτοκίνητο πάει πακέτο με το κυνήγι και τη Ρεμί η ΓουίνΚαλορίζικο Γιάννη. Τα win είναι εγγύηση.
Σε αυτοκίνητα και όπλα η αμερικάνικη σχολή έχει κάτι μαγικό.
Πολύ ωραίο το κοντάκι Γιάννη, δείχνει να χουφτιαζεται πολύ σταθερά. Μεγεια σου. Να υποθέσω ότι το έφτιαξες εξ αρχής; Ή είναι το δικό του μεταποιημενο;Πρώτη επαφή στο γήπεδο,πλέον,με το Γουίν μου άφησε πολύ πολύ ευχάριστες εντυπώσεις!
Πέτυχε η κοπτοραπτικη στα ξύλα,ταιριάξαμε στα μέτρα και ...όλα καλά!View attachment 81540
Μένει να γράψει χιλιόμετρα...
Δεν είναι εξ αρχής.Πολύ ωραίο το κοντάκι Γιάννη, δείχνει να χουφτιαζεται πολύ σταθερά. Μεγεια σου. Να υποθέσω ότι το έφτιαξες εξ αρχής; Ή είναι το δικό του μεταποιημενο;
Ποιο μοντέλο είναι Γιάννη!!Δεν είναι εξ αρχής.
Ήταν φτιαγμένο για τον προκάτοχο,δεν μου ταίριαζε κι έγινε μεταποίηση.
Select Field.Ποιο μοντέλο είναι Γιάννη!!
Το midnight( αν το γράφω σωστά)έχει φίλος εδώ πολύ εξερετικοSelect Field.
Καλορίζικο,σιγά μη δε σου άφηνε,χαμηλού προφίλ σ.ποζε είναι μια κατηγορία μόνα τους.Πρώτη επαφή στο γήπεδο,πλέον,με το Γουίν μου άφησε πολύ πολύ ευχάριστες εντυπώσεις!
Πέτυχε η κοπτοραπτικη στα ξύλα,ταιριάξαμε στα μέτρα και ...όλα καλά!View attachment 81540
Το είχα midnight gold 66 Άρι ωραίο ήταν.Το midnight( αν το γράφω σωστά)έχει φίλος εδώ πολύ εξερετικο
Φίλε πωλείται?αν ναι ν αλλάξω τ όνομα σε monowinΠρώτη επαφή στο γήπεδο,πλέον,με το Γουίν μου άφησε πολύ πολύ ευχάριστες εντυπώσεις!
Καλοτουφεκο Μαστρογιαννο, να εισαι γερός να το χαρείς!View attachment 81381View attachment 81382
Άλλο είχα στο μυαλό μου,άλλο προέκυψε...
Δεν με χάλασε καθόλου!
ε αυτο δεν το λες κ αμερικάνικη σχολή ποιο ευρωπαϊκό δε γινεται, τα παλια ειχαν 101 ηταν λιγοΚαλορίζικο Γιάννη. Τα win είναι εγγύηση.
Σε αυτοκίνητα και όπλα η αμερικάνικη σχολή έχει κάτι μαγικό.