Υπήρξα και τέτοιος. Βασικά σαν χαμαιλέωντας είμαι.Σεμναααα!!!!! τι να πουν οι μπενελλακιδες.......
Υπήρξα και τέτοιος. Βασικά σαν χαμαιλέωντας είμαι.Σεμναααα!!!!! τι να πουν οι μπενελλακιδες.......
Ευχαριστώ ΣταμάτηΚαλορίζικο φίλε μου εύχομαι να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια brow-win
Το Φ.Π.Α το πληρώνεις κατευθείαν στη παραγγελία.Χρεώνουν το φπα κατευθείαν στη παραγγελία η θα πρέπει να πληρώσουμε και το χαράτσι και το 24%φπα κατά την άφιξη ?
Όχι πάντα,εξαρτάται από το κατάστημα εάν τον έχεις πληρώσει.Αυτό μόνο για την Αγγλία.Αν ειναι απο χωρα εκτος Ε.Ε. κανονικα πληρωνεις και τον φπα κατα την αφιξη...
Πως εγινε ο υπολογισμος που αναφερεις;Το long ουτε καν τριαρι δεν βγανει αν ο αυλος σου ειναι 18,7... 0,72x25,4=18,288 δηλαδη ανοιχτο τριαρι,αλλα αν σου κανει αυτο που θελεις ολα τα αλλα ειναι περιττα...Να πω και την αληθεια με τετοιους αυλους δεν ειχα ποτε κανενα οπλο...
Σ' ευχαριστώ φίλεΌχι δυστυχώς
Ένα σετ των 3 μου φέρανε πριν χρόνια σε προσφορά close - mιd - long range Σε Τιμή ξεφτίλα 100 δολάρια
Είναι απλού προφίλ όχι φρένου δηλαδή
Βγάζουνε πολύ ωραίες τουφεκιές με την μαξους ομοιόμορφες διασπορες
Θα στα βγάλω μια φώτο αργότερα
Να σου κανει όλα τα κέφια Φάνη!Σήμερα την παρέλαβα....έχει κάποιες διαφορές στο σύστημα χειρισμού από την 391....ελπίζω να προλάβω να την δοκιμάσω.
Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε όπλα κύριος ιταλικά με στενό αυλό.View attachment 84989
Gemini δυναμη !
Εμένα προσωπικά σε κυνήγι το IM που πήρα για δοκιμή από Μανδηλαρά,μαζί με άλλες παραγγελίες ,δεν Μ άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του.Όσα έχω πάρει και για τα προηγούμενα όπλα gemini ήταν. Στο δίκανο έχω δυο διδυμα LM. Πρόσεξε τώρα: Ο αυλός του είναι 18,8 και τα τζεμινι ινβεκτορ πλας είναι κατασκευασμένα για αυλό 18,7, με αποτέλεσμα τα LM (18,3) να είναι M. Μ΄ αυτή τη λογική και τα ινβέκτορ ντι ες θα είναι για αυλό 18,7, όποτε αν πάρω για την Α5 που είναι 18,7 τζέμινι θα είναι.
Ευχαριστώ Κυριάκο !Να σου κανει όλα τα κέφια Φάνη!
Αν δεν κανω λαθος οπως βλεπω στις φωτο το long range γραφει πανω 0,720 που ειναι διαμετρος στομιου του τσοκ σε ιντσες, η ιντσα ειναι 25,4mm αν τα πολλαπλασιασεις σου δινει τη διαμετρο στομιου σε χιλιοστα που ειναι 18,288mm.Αν ο αυλος σου ειναι 18,7 το τριαρι πρεπει να ειναι 18,7-0,5=18,2 οποτε ειναι λιγο πιο ανοιχτο τριαρι..Αν εχεις αλλο αυλο κανεις την αφαιρεση και βλεπεις...Πως εγινε ο υπολογισμος που αναφερεις;
Υπάρχει καμία εταιρεία να βγάζει τσοκ για 18.8 αυλό ? Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα σε xfull+ σύσφιξη ?Όσα έχω πάρει και για τα προηγούμενα όπλα gemini ήταν. Στο δίκανο έχω δυο διδυμα LM. Πρόσεξε τώρα: Ο αυλός του είναι 18,8 και τα τζεμινι ινβεκτορ πλας είναι κατασκευασμένα για αυλό 18,7, με αποτέλεσμα τα LM (18,3) να είναι M. Μ΄ αυτή τη λογική και τα ινβέκτορ ντι ες θα είναι για αυλό 18,7, όποτε αν πάρω για την Α5 που είναι 18,7 τζέμινι θα είναι.
Νομίζω η teague. Για browningΥπάρχει καμία εταιρεία να βγάζει τσοκ για 18.8 αυλό ? Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα σε xfull+ σύσφιξη ?
Καλορίζικο, είναι τέλειο όπλο, θα το ευχαριστηθείς και θα σε κακομάθει.Το πρώην εργαλείο του @xrhstosnik, η βελγική Winchester SX-3 μου κάνει πλέον παρέα ως το πρώτο μου ημιαυτόματο!
Απερίγραπτα το ποσό καθαρή και περιποιημενη μου ρθε από τις Σέρρες μαζί με τις ωραίες τις μόντες της (οπτική ίνα, μεγάλος μοχλός όπλισης) και με αρκετά τσοκάκια να κάνω ένα σκασμό δοκιμές για κάθε απόσταση και φυσίγγι μέχρι να βρω τι ταιριάζει στα δικά μου κυνήγια!
Το ευχαριστώ είναι λίγο φίλε Χρήστο!
Σέ ευχαριστώ πολύ Αντώνη να είσαι καλά χαίρομαι ιδιαίτερα που το όπλο πήγε σε καλά χέρια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το χαρείς. Καλά κυνήγια φίλε μου.Το πρώην εργαλείο του @xrhstosnik, η βελγική Winchester SX-3 μου κάνει πλέον παρέα ως το πρώτο μου ημιαυτόματο!
Απερίγραπτα το ποσό καθαρή και περιποιημενη μου ρθε από τις Σέρρες μαζί με τις ωραίες τις μόντες της (οπτική ίνα, μεγάλος μοχλός όπλισης) και με αρκετά τσοκάκια να κάνω ένα σκασμό δοκιμές για κάθε απόσταση και φυσίγγι μέχρι να βρω τι ταιριάζει στα δικά μου κυνήγια!
Το ευχαριστώ είναι λίγο φίλε Χρήστο!
Έχω την εντύπωση ότι όλες οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το αγγλοσαξωνικό σύστημα μονάδων (ειδικά από ΗΠΑ: Briley, Carlson's, Trulock κλπ.) βγάζουν τα τσόκ Invector plus & Invector DS για αυλό 18,8 γιατί τα ξεκινούν από κύλινδρο .740" (x 25,4 = 18,796 = 18,8 mm).Υπάρχει καμία εταιρεία να βγάζει τσοκ για 18.8 αυλό ? Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα σε xfull+ σύσφιξη ?
Και για την αγγλική Τeague ισχύει το ίδιο, για τα Invector plus, από ότι είδα τώρα στην ιστοσελίδα της, αλλά τα Invector DS λέει ότι τα βγάζει βάσει αυλού 18,7 !!! (Barrel bore size 18,7mm / .737in.)Νομίζω η teague. Για browning