παντού αλλά στα σωστά χέριαΠες μας ρε Μακη τελικα για την επιλογη του οπλου σε επηρεασαν οι φημες οτι αυτο το οπλο στα Τζουμερκα;
μακη καλοτουφεκο ρε φιλε.αν θες επειδη τωρα τελευταια βλεπω αρκετους να το επιλεγουν πες δυο λογακια για το οπλο γιατι και η τιμη του ειναι δελεαστικη.
παντού αλλά στα σωστά χέρια
τα χέρια που εννοείς μόνο την canon χειρίζονται άριστα
τις φάσσες γιατί δεν τις φωτογραφίζει ενώ μπορεί;;;;;;;;...........γιατί γελάνε μαζί του
Γιώργο, έχουμε ουσιαστικά το ίδιο όπλο!!! Μόνο που εμένα είναι 16αρι και κατασκευής προ του 1961, πριν από την εξαγορά της καναδέζικης COOEY από την WINCHESTER, (COOEY model 84 - 16ga.)(απαραίτητη διόρθωση: το μονόκαννο που έχω στην κατοχή μου είναι τελικά model 840 το οποίο είναι η καναδέζικη εκδοχή του model 37 (συγκεκριμένα του 37Α) μετά το 1967 (το ψάξαμε λιγάκι))
Το Rossi mod 95 έχω δει σε κατάστημα..Ωραίο αλλά αρκετά βαρύ όπλο.κάτοχος από το 2003 και του "καουμπόικου" (lever-action) Winchester 9410
Περιμένεις να σου πει την αλήθεια ;Πες μας ρε Μακη τελικα για την επιλογη του οπλου σε επηρεασαν οι φημες οτι αυτο το οπλο στα Τζουμερκα;
χα χα....χα .Κρύωσα ρε Λούπη .Τωρα θελεις να βαλω και δω φωτογραφίες ;παντού αλλά στα σωστά χέρια
τα χέρια που εννοείς μόνο την canon χειρίζονται άριστα
τις φάσσες γιατί δεν τις φωτογραφίζει ενώ μπορεί;;;;;;;;...........γιατί γελάνε μαζί του